Set a Catalunya

Tres polígons de Granollers renoven la marca ‘Empresarial de qualitat’

El certificat de qualitat és un distintiu que reconeix els polígons industrials, a partir de l’anàlisi d’un centenar d’aspectes clau definits per la CEPE

Tres polígons de Granollers renoven la marca ‘Empresarial de qualitat’

MARC VILA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Coordinadora Espanyola de Parcs Empresarials (CEPE) ha renovat, durant tres anys, la Marca Polígon Empresarial de Qualitat als espais industrials de Granollers: Congost, Coll de la Manya i Jordi Camp. Tots tres renoven l’esmentat segell que ja van obtenir el 2019.

El certificat de qualitat és un distintiu que reconeix els polígons industrials, a partir de l’anàlisi d’un centenar d’aspectes clau definits per la CEPE. Aquests factors de qualitat són auditats i valoren el grau de compliment dels criteris definits: com el nivell de desenvolupament urbanístic, d’infraestructures, de manteniment, de serveis bàsics i avançats, de gestió o d’influència social, i certificant que se satisfan les demandes del certificador.

La renovació de la marca ha implicat una nova auditoria per revisar tots els paràmetres i realitzar visites als espais industrials. Els tres polígons que tornen a aconseguir la Marca Polígon Industrial de Qualitat acumulen més de la meitat de les activitats industrials de la ciutat i se’ls reconeix l’esforç per aconseguir les propostes d’actuació identificades en la primera certificació i certifica la millora dels espais en els últims tres anys.

Actualment, hi ha set polígons certificats a Catalunya, tres a Granollers, dos a Girona un a Sant Feliu de Llobregat i un a Barberà del Vallès.

Notícies relacionades

Es pot recordar que la CEPE està formada per associacions empresarials de polígons i altres entitats públiques i privades relacionades amb el teixit empresarial, té com a objectius millorar la competitivitat dels polígons industrials, fomentar l’associacionisme empresarial als polígons i afavorir l’intercanvi de bones pràctiques. A Catalunya, són membres de la CEPE la Diputació de Barcelona i Pimec.

Llegeix totes les notícies de Granollers a EL PERIÓDICO Granollers