Sequera

El Consorci Besòs Tordera instal·la hidrants a 12 depuradores per enviar aigua regenerada als ajuntaments

Granollers, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, la Garriga, la Llagosta i la Roca del Vallès són alguns dels municipis on s’ha actuat

El Consorci Besòs Tordera instal·la hidrants a 12 depuradores per enviar aigua regenerada als ajuntaments
1
Es llegeix en minuts
ACN

El Consorci Besòs Tordera, que gestiona el sanejament de l’aigua als municipis de la conca d’aquests rius, ha instal·lat hidrants a 12 de les seves depuradores dotades amb estacions de regeneració d’aigua per fer possible la càrrega de cisternes amb aigua regenerada per a usos municipals.

El consorci espera ara els permisos per poder distribuir aquesta aigua entre els ajuntaments. Les peticions rebudes fins ara sumen un total de 259 metres cúbics diaris d’aigua regenerada i la nova instal·lació té una capacitat màxima de servei que permetria arribar als 323,74 metres cúbics cada hora.

Notícies relacionades

Les depuradores on s’ha actuat per instal·lar els nous hidrants són les de Granollers, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, la Garriga, la Llagosta, la Roca del Vallès, Montornés del Vallès, Palautordera, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Llorenç Savall i Vilanova del Vallès.

Llegeix totes les notícies de Granollers a EL PERIÓDICO Granollers