Pòdcast

Exclusiva Mamarazzis: l’estilista d’Arantxa Sánchez Vicario revela com afronta el seu judici

5
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Un sempre torna on una vegada va ser feliç, i avui els i les oients del pòdcast de les Mamarazzishan pogut tornar a disfrutar del repàs setmanal de la premsa del cor que Laura Fa i Lorena Vázquez han portat a terme en aquest primer episodi de la tercera temporada. En un programa que va agafant forma de saga i amb una careta renovada, les dues periodistes han tornat a l’arena després d’un estiu banyat en polèmica, ja sigui per l’assassinat de Daniel Sancho, el cas Luis Rubiales o les ruptures entre famosos.

Sigui com sigui, les Mamarazzis, que ara formaran equip també els dimarts a ‘Espejo Público’, han deixat de banda la controvèrsia per deixar pas a l’amor. I és que dijous se celebra a Melilla un esdeveniment d’allò més esperat: el casament de Kiko Hernández i Fran Antón. Un enllaç en el qual Fa, excompanya de Kiko a ‘Sálvame’, també serà present. A l’espera d’una possible crònica sobre una jornada que es preveu memorable –a més d’un estilista per maquillar i pentinar a la mamarazzi convidada– tant una com l’altra aposten perquè hi haurà una exclusiva, tot i que aquesta vegada el col·laborador de televisió no la llançaria per mitjà de ‘Diez Minutos’, la seva revista de confiança, sinó a ‘Lecturas’.

Un judici i dues versions

Lluny del moment dolç que ha d’estar travessant Kiko Hernández, l’extennista Arantxa Sánchez Vicario, així com la seva exparella Josep Santacana, s’enfronta aquests dies al judici per alçament de béns o insolvència punible. Als problemes amb Hisenda se sumen les diverses disputes familiars (malgrat haver reprès la relació amb la seva mare) que s’han esdevingut al llarg dels últims anys en la vida de l’exesportista, a qui vam poder veure abandonant els jutjats completament trencada en unes fotografies publicades per la revista ‘Lecturas’.

Malgrat que tot sembla apuntar que divendres hi haurà novetats sobre el cas i la seva respectiva sentència, les Mamarazzis no han volgut esperar per donar una exclusiva de primera mà. Concretament, la informació ve de part d’Alberto Cerdán, estilista i persona de confiança de l’extennista que ha compartit les seves impressions després de tallar i arreglar el color dels cabells a la seva clienta i amiga, aprofitant la seva visita a Barcelona amb motiu de la testificació. Lluny de la versió de la família, que afirmava que Sánchez Vicario està devastada i preocupada pel que li ofereix el futur, el perruquer afirma que la va veure optimista i tranquil·la, a l’espera de conèixer nous detalls del procés. «Està bastant contenta tenint en compte tot el que té a sobre».

Funeral caòtic a Màlaga

Fa poc més d’una setmana, saltava la notícia de la mort de María Teresa Campos, mítica presentadora de televisió que va transformar per complet un «món d’homes», sent la primera directora d’informatius en una ràdio espanyola i propietària d’un caràcter únic, tant davant com darrere de les càmeres. Aquest cap de setmana passat, Màlaga, la seva ciutat natal, es va acomiadar de ‘la reina dels matins’. Ho va fer en un funeral caòtic, marcat per la falta de coordinació davant un esdeveniment multitudinari. «Es va armar un sidral», ha resumit Fa.

Més enllà dels constants robatoris de flors, l’acumulació de gent va obligar la família de la difunta a envoltar-se del personal de seguretat en què estaven allotjades. No obstant, ni així va ser suficient: Terelu Campos, claustrofòbica, va haver d’abandonar el lloc per la porta del darrere. Lluny de reconèixer aquesta falta de previsió, tant la filla gran de María Teresa com la seva germana petita, Carmen Borrego –qui almenys va poder disfrutar de l’acostament amb el seu fill en aquests moments complicats– han carregat contra els mitjans que informaven de l’ocorregut. «Ens consta que les dues han aixecat el telèfon per queixar-se de la informació que ha sortit del funeral», han dit les Mamarazzis, que han volgut aclarir que de cap manera critiquen el dol de Las Campos, sinó la falta d’organització en aquesta cerimònia.

Postcasament i precasament

Més que de la setmana, aquesta ha sigut la notícia del dia en la premsa del cor: Tamara Falcó i Íñigo Onieva reprenen els seus plans de ser pares després d’un casament mediàtic i la seva apassionant lluna de mel. Per a això, tots dos van acudir a Fertilitas, una clínica especialitzada en el monitoratge i tractament natural de fertilitat. «Si cerca ajuda és perquè l’està necessitant», han deduït les Mamarazzis, que també han estudiat la possibilitat que aquest procés pogués ser la causa darrere les pujades i baixades de pes observades en la marquesa de Griñón al llarg dels últims mesos.

I d’una parella que ve de celebrar el seu casament a una altra que ho farà l’any que ve. Serà el 31 d’agost, data en què Marta Lluïsa, princesa de Noruega, i Durek Verret, xaman i empresari nord-americà, es diguin el ‘sí, vull’. Així ho ha anunciat la Casa Reial nòrdica per mitjà d’un comunicat en el qual inclouen la felicitació als nòvios de part dels pares de la nòvia, els reis Harald i Sònia, així com dels prínceps hereus, Haakon i Mette-Marit.

Shakira, «èpica» en els VMA

Les temporades passen, però el nom de Shakira no es mou del pòdcast de les Mamarazzis. En aquest episodi d’obertura, Fa i Vázquez no han volgut passar per alt l’actuació «èpica» –amb interpretació de la Bizarrap Session inclosa– de la colombiana en els MTV Video Music Awards, una gala en la qual la cantant nascuda a Barranquilla va rebre un guardó honorífic en reconeixement a la seva folgada trajectòria musical. Durant el seu discurs, ‘Shak’ va tenir unes emotives paraules per als seus fills Milan i Sasha, presents en la cerimònia: «Soc una mama que pot amb tot», va dir.

Notícies relacionades

De cara als pròxims dies, es pot esperar que els petit passin a mans de Gerard Piqué, ja que el repartiment de la custòdia acordat entre l’exparella era de 20 dies amb la mare i els altres deu amb el pare. «Estarem atentes al que passi», ha dit Vázquez abans d’acomiadar-se fins dimecres que ve.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram,  Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Exclusiva Mamarazzis: l’estilista d’Arantxa Sánchez Vicario revela com afronta el seu judici

EFE / Alejandro García