Fràgil des de fa mesos

María Teresa Campos, ingressada en estat «molt greu» en un hospital de Madrid

María Teresa Campos, ingressada en estat «molt greu» en un hospital de Madrid
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

María Teresa Campos està ingressada en estat «molt greu» en un hospital de Madrid. Segons informa el programa ‘Fiesta’ de Telecinco, la presentadora de 82 anys ha acudit «d’urgència» al centre hospitalari aquest diumenge al matí.

L’estat de salut de Campos és molt delicat des de fa diversos mesos com a conseqüència d’una malaltia d’origen neurològic incurable. Una de les seves filles, Carmen Borrego, va anunciar fa dos dies que la perioidstas passava un moment «molt delicat».

Notícies relacionades

«Ara mateix no tenim gaire a celebrar, però bé, estarem juntes que és l’important i sopar tranquil·les, res més», va declarar el 31 d’agost, abans de celebrar l’aniversari de la seva germana Terelu Campos.

Mítica presentadora

Nascuda el 1941 a Màlaga, María Teresa Campos es troba allunyada de les càmeres de televisió després de diverses dècades sent una de les cares més conegudes de la televisió. Va treballar a TVE i a Antena 3 va tenir la seva màxima esplendor a finals dels 90 amb ‘Día a Día’. ‘Qué tiempo tan feliz’, emès a Telecinco, va ser un dels seus últims projectes amb més èxit.