1
Es llegeix en minuts
EFE

Un dia després d’aparèixer públicament a l’aeroport de Madrid, l’actor espanyol Rodolfo Sancho ha arribat aquest diumenge a Bangkok, des d’on s’espera que viatgi pròximament a l’illa tailandesa de Koh Samui, on el seu fill, Daniel Sancho, es troba en presó provisional per l’assassinat i esquarterament del cirurgià colombià Edwin Arrieta.

Rodolfo Sancho ha arribat a l’aeroport internacional de Suvarnabhumi procedent de Madrid a les 8.10 hores (horari local) acompanyat per l’advocat espanyol Marcos García Montes. Si ahir ja va ser eixut en paraules, l’actor només ha repetit el que ja va dir: «Ja parlaré més endavant», ha dit a l’arribar a Bangkok.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, l’intèrpret ha posat fi a setmanes d’especulació sobre quan aniria a Tailàndia per ser al costat de Daniel Sancho, com ja ha fet la mare del cuiner, Silvia Bronchano.

L’actriu l’ha anat a visitar cada dia a la presó de l’illa de Koh Samui des que va arribar al país el 17 d’agost. De fet, fins i tot ha lluït un missatge del més significatiu en una de les samarretes que ha vestit.