El seu sisè fill

Dures crítiques a Bertín Osborne per les seves paraules després de fer-se públic que serà pare per sisena vegada

Bertín Osborne reacciona després de conèixer-se que serà pare als 69 anys: «No ha sigut buscat»

Mercedes Milá carrega contra Bertín Osborne: «La teva reacció és repugnant»

Bertín Osborne esclata a ‘Y ahora Sonsoles’ després de les crítiques per la seva paternitat: «No som irresponsables»

Dures crítiques a Bertín Osborne per les seves paraules després de fer-se públic que serà pare per sisena vegada
3
Es llegeix en minuts

La paternitat de Bertín Osborne als 69 anys ha acaparat tots els titulars després que la revista ‘Lecturas’ revelés la notícia. El presentador de ‘Mi casa es la tuya’ tornarà a ser pare per sisena vegada fruit de la seva relació amb l’empresària Gabriela Guillén, de 32 anys.

Però no ha sigut l’única polèmica, sinó que les declaracions posteriors del cantant després de fer-se pública la notícia han incendiat les xarxes. «No ha sigut un nen buscat», va assegurar Osborne en una conversa amb la periodista Beatriz Cortázar, que va reproduir les seves paraules en el programa de Federico Jiménez Losantos a Esradio.

Hores més tard, i després de les crítiques que va rebre a Twitter per les seves paraules, Osborne va intervenir en directe en el programa ‘Y ahora Sonsolesper aclarir els comentaris que s’havien filtrat al llarg del dia: «Ha passat el que li passa a molts pel que sigui, però no per falta de responsabilitat. Si no, no estaria aquí parlant amb tu i m’hauria tret del mig, cosa que no faré», va explicar una mica molest el cantant.

El de Jerez va aprofitar per aclarir les paraules que van provocar la polèmica: «Quan dic que era ‘no desitjat’, l’únic que dic és que no estava previst. No s’ha de dramatitzar ni buscar tres peus al gat». «Quan estava de mes i mig ens vam asseure i li vaig dir: ‘Gabi, tens dues opcions: tenir-lo o no tenir-lo’. I, en qualsevol de les dues opcions, jo et donaré suport», va afirmar.

Reaccions a Twitter

Les noves declaracions d’Osborne en el programa d’Antena 3 no van apaivagar les aigües, com segurament ell esperava, sinó tot el contrari. Les reaccions a Twitter han sigut demolidores, perquè són molts els que han considerat les seves paraules molt poc apropiades i masclistes.

La xarxa social s’ha omplert de publicacions en contra del cantant i han comparat el que va dir Osborne el 2014 en un programa de 13TV sobre l’avortament –«No ho faria per moltes coses, sobretot pel trauma. Conec moltes dones que han avortat i ho pateixen tota la seva vida»– amb les seves paraules quan Guillén li va anunciar que esperaven un fill: «Tens dues opcions: tenir-lo o no tenir-lo».

Mercedes Milá i Patricia Pardo

Mercedes Milá va reaccionar també a les declaracions d’Osborne després de conèixer que serà pare als 69 anys. La periodista es va adreçar de manera contundent al cantant en un vídeo que va pujar en el seu compte d’Instagram: «Aquesta reacció teva a l’embaràs de la noia amb la qual estaves, estàs o el que sigui... El cas és que has tingut relacions amb ella», va començar dient.

«La teva reacció que és un fill no desitjat és tan repugnant, tan trista, tan antiga... Com passava abans, quan les dones es trobaven que la persona amb qui tenien la relació es desentenia de les conseqüències. T’ho dic segurament sent massa excessiva, però no puc dir-te res més», va apuntar, abans de finalitzar amb un missatge per a Gabriela, la mare del nadó: «I a ella li envio una abraçada enorme per dir-li que no està sola».

Notícies relacionades

El ‘Programa de Ana Rosa’ es va fer ressò de la notícia i la periodista Patricia Pardo també va voler donar la seva opinió sobre les declaracions d’Osborne: «Em fa molta pena, perquè sembla que se li està atribuint la responsabilitat a ella. Em sembla molt masclista», va argumentar la presentadora. Pardo va assegurar que podria haver-se estalviat aquesta contestació. «M’ha cridat l’atenció el ‘no és un nadó buscat’, potser no hi havia cap necessitat de fer aquest comentari», va relatar. 

Ana Obregón

També va cobrar protagonisme a Twitter Ana Obregón, perquè es va comparar la seva situació dels últims mesos, quan va ser criticada a l’anunciar que seria mare als 68 anys (i també perquè ho va fer a través d’un ventre de lloguer). Obregón no va dubtar a felicitar el cantant i va compatir una ‘story’ a Instagram en la qual va dir: «¡La teva sort és ser home, així que no et criticaran!».