Viral

Ángel Garó la torna a fer grossa amb un vídeo en què explica a qui s’ha de votar

L’humorista torna a sortir a la palestra després de viralitzar-se un vídeo en què s’esplaia d’allò més sobre política

Ángel Garó la torna a fer grossa amb un vídeo en què explica a qui s’ha de votar
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’humorista i actor Ángel Garó torna a sortir a la palestra després de viralitzar-se un vídeo en què s’esplaia d’allò més sobre política. Es tracta d’una publicació de TikTok que l’ha portat fins al ‘trending topic’ de fa més d’un any, abans de les eleccions andaluses, que ha aixecat una enorme polseguera, a menys d’un mes que se celebrin les eleccions generals del 23 de juliol al nostre país.

«Jo soc homosexual i soc de dretes». Així comença el vídeo de l’humorista.  «Em fa molta gràcia que es facin els amos de l’LGTBI, ¿oi? Jo soc homosexual i soc de dretes. No obstant, veig la injustícia dia a dia perquè llegeixo, estudio», arrenca en el vídeo el còmic

«Em sembla increïble el socialcomunisme que estem vivint en aquests moments. I com que estem en democràcia, jo dic el que em surt de l’ànima, igual que ho fan els esquerrans negacionistes de la història, perquè ara Putin no és comunista, no, és amic de Franco», diu amb ironia l’humorista en aquest vídeo de dos minuts.

@franciscoescobar00♬ so original – Francisco Jose

Notícies relacionades

És llavors quan clama sobre qui s’ha de votar en les pròximes eleccions generals: «És que els esquerrans tenen contestacions per a tot. Jo a l’únic que animo és que votin els partits que són dignes. Perquè, vaja, Podem és que és... El millor que va fer és tallar-se la cua, l’altre», diu Garó, amb referència a Pablo Iglesias, exlíder de la formació morada.

Segons ell, els partits d’esquerra són una «colla de pocavergonyes». «Progressisme en diuen», arriba a dir, abans de concloure el seu al·legat: «Repeteixo, jo soc homosexual, i a molta honra, però jo voto el que s’ha de votar. Tinguin collons i votin el que és bo i deixin-se de tanta merda esquerrana i comunista que ens portarà a la ruïna».