Ajornat un altre cop

Rocío Carrasco planta als jutjats els seus fills David i Rocío, i Antonio David Flores

Les claus del judici (penal) contra Rocío Carrasco

Rocío Carrasco planta als jutjats els seus fills David i Rocío, i Antonio David Flores

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

 Data marcada en vermell al calendario de Rocío Carrasco, Antonio David Flores i els seus fills. Estava previst que aquest dimecres, a les 9.30 hores, es veiessin les cares al Jutjat Penal de Madrid després que David Flores denunciés la seva mare per impagament de la pensió durant més de 40 mesos. Un delicte d’abandonament de família pel qual la Fiscalia demana per a la filla de Rocío Jurado un any de presó i 19.000 euros de multa.

Notícies relacionades

 Una cita a la qual l’ex de Marta Riesco i els seus fills han arribat puntuals i acompanyats per una de les advocades del despatx d’Iván Hernández. En primer lloc, una Rocío molt seriosa que evitava fer declaracions sobre aquest retrobament als tribunals amb la seva mare i, a pocs metres de distància, Antonio David amb David, aparentment tranquils i despreocupats malgrat la importància del cas.

Judici suspès

Un judici que finalment s’ha suspès perquè Rocío Carrasco no s’hi ha presentat, evitant així un incòmode cara a cara amb l’ex guàrdia civil i els seus fills, que fa anys que no veu. Minuts després de la seva entrada al jutjat penal, els joves i el seu pare abandonaven el lloc sense revelar el motiu pel qual la dona de Fidel Albiac no havia acudit a la citació. «Fins després, nois. No puc dir-te res»,ha explicat un Antonio David alleujat, que ha preferit deixar en l’aire quan tindrà lloc el judici.