Pòdcast

Mamarazzis: els convidats al precasament d’Edurne i De Gea hauran de vestir de blanc

Santi Millán, Dani Martínez i Risto Mejide entre els convidats VIP confirmats

5
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

L’últim Mamarazzis del mes de juny ja és aquí. En aquest episodi ‘vintage’, com l’ha batejat la mateixa Laura Fa, les dues expertes repassen una vegada més les novetats de la premsa del cor en una setmana protagonitzada per velles glòries. Això sí, l’exclusiva del programa, com no podia ser de cap altra manera, torna a tenir com a personatges principals ni més ni menys que David de Gea i Edurne García. Com Laura Fa i Lorena Vázquez van avançar l’últim dimecres, la parella formada pel futbolista i la cantant celebrarà el seu casament aquest mateix cap de setmana a Menorcadesprés de més de 12 anys de relació.

A part d’aquesta notícia, les Mamarazzis no van poder revelar gaire més informació, encara que ja van avançar que hi hauria nous detalls sobre la celebració. Avui, una setmana després, hancomplert amb la promesa i han tret a la llum com s’organitzarà aquesta festa de tres dies, així com alguns dels convidats VIP.

Codi de vestimenta

Després de tota una vida junts, la també col·laboradora de televisió i el porter del Manchester United no es donarien el ‘sí, ho vull’ de la nit al dia. Tots dos, amb l’ajuda de l'agència ‘La Puta Suegra’, que ja va organitzar l’enllaç de Sergio Ramos i Pilar Rubio, s’han encarregat de repartir aquest esdeveniment en tres dies diferents, des del divendres 30 de juny fins al diumenge 2 de juliol.

Si bé és cert que la cerimònia tradicional tindrà lloc dissabte a la tarda, i que diumenge hi haurà un dinar de clausura, abans se celebrarà el precasament, que suposarà el tret de sortida per a un cap de setmana carregat d’emocions. Serà divendres, i la condició per als aproximadament 80 convidats que assistiran a aquest esdeveniment d’obertura serà fer-ho vestits de blanc.

Convidats VIP

Parlant de convidats, les Mamarazzis no han deixat escapar l’oportunitat d’avançar tres noms que estaran entre els assistents VIP d’aquesta cita tan especial. El primer serà un Risto Mejide que, després d’una crisi amorosa i la seva consegüent separació, ha aconseguit reconciliar-se amb Natalia Almarcha, que molt segurament l’acompanyarà en aquest viatge a les Balears. Qui probablement no tindrà acompanyant (almenys com a parella) serà Dani Martínez, que fa poques setmanes posava punt final a la relació amb la periodista Melissa Jiménez. Finalment, Santi Millán, company d’Edurne a ‘Got Talent’, tampoc podia faltar a aquesta data tan especial per a la seva amiga. A més, el barceloní té una casa a terres menorquines, per la qual cosa no seria estrany que aprofiti i s’hi allotgi.

Sigui com sigui, ‘La Puta Suegra’ ha fet gala del sigil que la caracteritza a l’hora de treballar en la preparació d’esdeveniments d’aquestes característiques, per la qual cosa ni els mateixos convidats saben amb certesa on s’allotjaran ni la programació que els ofereix el cap de setmana.

Mar Flores, destrossada

De la felicitat i l’alegria absoluta saltem a la tristesa i l’amargor més profunda. Carlos Constanzia, fill de la icònica Mar Flores i actor a la sèrie de Netflix ‘Top Boy’, ha estat condemnat a 21 mesos de presó per diversos casos d’estafes en la venda d’automòbils, ha informat la revista ‘¡Hola!’. El jove de 30 anys i el seu soci cobraven per endavant cotxes d’alta gamma, els quals mai arribaven en mans dels compradors.

La notícia ha deixat «enfonsada» Flores, que confia que el seu fill no arribi a entrar a la presó. Així mateix, la model i actriu s’ha encarregat de tornar els 93.000 euros per rescabalar les víctimes del frau. Les Mamarazzis han aprofitat l’esdeveniment per fer un repàs a una de les figures més importants en la història de la premsa del cor, de la qual ara, tanmateix, es manté allunyada per tractar únicament temes d'actualitat davant les càmeres. «No ha tingut sort», han reconegut Fa i Vázquez al recordar les relacions amoroses i els sots en la carrera de la madrilenya.

Trobada entre Merlos i Rivas

Els que sembla que no han superat la seva sotragada particular són Alfonso Merlos i Alexia Rivas. Tal com ha recollit la revista ‘Lecturas’, el periodista va coincidir de manera totalment fortuïta amb la seva exparella al sortir d’un ascensor en un hotel d’Eivissa. Les imatges feien imaginar una possible reconciliació després de la polèmica anomenada del ‘Merlos Place’, que va destapar la infidelitat del murcià amb Marta López el 2020. Tanmateix, tal com han anunciat les Mamarazzis, «no hi ha segona oportunitat». De fet, per no haver-hi no hi ha hagut ni salutació entre tots dos, ha confirmat Laura Fa.

El casament de l’estiu

A falta de Shakira, el Mamarazzis d’aquesta setmana sí que ha comptat amb un altre nom habitual al programa: Tamara Falcó. Quan falta poc més d’una setmana per a l’esperat casament entre la marquesa de Griñón i Íñigo Onieva, semblava que l’empresari havia trobat nova feina amb la renovació d’imatge del famós Café Gijón de Madrid, tal com avançava Beatriz Cortázar. No obstant, els amos d’aquest reconegut local de la capital, on antigament es reunien els escriptors, han volgut desmentir aquesta informació i negar per complet qualsevol relació comercial amb el futur marit de Falcó.

Notícies relacionades

El que sí que està més que confirmat, gràcies en part al milió d’euros que la parella cobrarà per les exclusives facilitades a la revista ‘¡Hola!’, és que ha sigut la mateixa Tamara que ha triat el vestit que portarà la seva mare, Isabel Preysler, el dia del casament, que tindrà lloc dissabte 8 de juliol. I no només això. L’aristòcrata de 41 anys també ha assumit la responsabilitat de confeccionar el vestit per a la seva germana, Ana Boyer.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: els convidats al precasament d’Edurne i De Gea hauran de vestir de blanc

Edurne