Mamarazzis

Edurne i De Gea, els secrets del seu casament

Edurne i De Gea, els secrets del seu casament

Edurne

2
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Després de 12 anys de relació i una filla en comú, Edurne i De Gea han decidit casar-se. Dimecres, les Mamarazzis donàvem la notícia en exclusiva d’un casament que se celebrarà a Menorca i que volien que fos secret. Avui us revelarem alguns detalls.

Ens en anem de casament

Ens en anem de casamentI ens en anem aviat. El cap de setmana que ve, el de l’1 i el 2 de juliol, és la data en la qual la cantant i el futbolista es donaran el ‘sí, vull’. Ho faran acompanyats d’un grup reduït d’amics, no arriben a cent persones (80 convidats segons algunes fonts), però sí que hi seran els companys més mediàtics que té Edurne a ‘Got talent’. La festa durarà tot el cap de setmana. No serà un casament multitudinari però no per això serà modesta. És més, la consigna és: ‘no importen els diners’. ‘La puta suegra’ és l’empresa encarregada d’organitzar fins a l’últim detall. Aquesta empresa, especialitzada a organitzar esdeveniments exclusius, va aconseguir un drac volador per al casament de Sergio Ramos i Pilar Rubio, per exemple, i tancar el jaciment d’Empúries per a l’enllaç del germà d’Elon Musk. Nuvis famosos amb poc temps i molts diners són alguns dels clients de ‘La puta suegra’ que busquen en un dia tan especial tenir una festassa plena de luxe i excentricitats.

A Edurne i De Gea els estan organitzant el casament en una antiga pedrera de Menorca, a S’Hostal, i les últimes hores estan treballant contra rellotge per aconseguir unes enormes cortines que evitin que els curiosos puguin veure què passa a l’interior. També estan preocupats pel terra. L’objectiu és cobrir-lo tot amb una gran alfombra de sisal, d’aquestes com de fibra de palla. Aconseguir-la a mida i traslladar-la fins a Menorca no està sent fàcil. Igual que construir lavabos mòbils de disseny. Volen que els convidats vegin el luxe a tot arreu, fins i tot quan vagin a fer pipí. Revelada ja la data i algunes curiositats, les Mamarazzis ens preguntem si tant secretisme era per la venda d’una exclusiva. En pocs dies sortirem de dubtes.

Gerard Piqué

Notícies relacionades

Gerard PiquéAquest cap de setmana es casa Marc Piqué, el germà de Gerard. La notícia que ha omplert titulars aquests dies era que Shakira havia prohibit per conveni que els seus fills coincidissin amb Clara Chía i que per això no veurien casar-se el seu oncle. Fals. Cap fiscal ni cap jutge acceptarien una cosa així. Atempta directament contra les llibertats individuals. Només hi ha una veritat i és que Gerard es va planificar malament i va sol·licitar tardíssim el canvi de dies.

En una custòdia compartida amb negociacions tan tenses, esperar a última hora per demanar una cosa així és complicar-ho tot molt. Els pares amb custòdies compartides segur que entenen la Shakira. Els desitjos individuals, per molt justificats que siguin, no passen per sobre de l’organització familiar. I això a Piqué ja li ha quedat clar. Com que no hi ha mal que per bé no vingui, com que els seus fills no són al casament, podrà mostrar-se amb naturalitat amb Clara i ella, que al principi estava ubicada a la taula dels amics, serà finalment a la taula de la família