Íñigo Onieva revela com ha anat el seu segon comiat de solter a Menorca

2
Es llegeix en minuts

Comptant els dies per donar el ‘sí, vull’ a Tamara Falcó –el 8 de juliol– i mentre la marquesa de Griñón continua la seva posada al punt per al seu casament a la clínica Buchinger de Marbella amb Isabel Preysler, Íñigo Onieva ha celebrat aquest cap de setmana el seu segon comiat de solter.

 El lloc elegit pels seus amics de la infància per sorprendre l’empresari ha sigut Menorca, on el ‘nuvi de l’any’ ha disfrutat d’uns dies tranquils en què no han faltat els banys a les cristal·lines aigües del Mediterrani ni els plans gastronòmics per degustar alguns dels productes més típics de l’illa.

 Una setmana després del seu primer comiat de solter a Budapest –amb els seus amics ‘mediàtics’, que pertanyen a la mateixa colla que Tamara–, Íñigo va tornar a dir ‘bye bye’ a la solteria amb un viatge que va començar divendres al matí i va acabar diumenge a la nit.

 Demostrant que és un home nou des que la ‘socialité’ li va donar una segona oportunitat la nit de Cap d’Any, no hi ha hagut sortides nocturnes ni dones en el seu comiat. Tan sols relax i amics, i van aprofitar per carregar piles, de cara al seu imminent casament, en una luxosa vila que van llogar per a l’ocasió en un punt indeterminat de Menorca.

Discreció

 I és que, malgrat que en aquesta ocasió Onieva ha compartit alguna imatge del viatge a les seves xarxes socials, la discreció ha tornat a ser la tònica dominant –com en la primera que va celebrar a la capital d’Hongria– del comiat, del qual gairebé no ha transcendit cap detall.

Notícies relacionades

 De tornada a Madrid, un amable Íñigo va revelar que s’ho havia passat «molt bé», i va mantenir el misteri sobre què havia fet a Menorca a més de disfrutar del menjar balear i de les seves paradisíaques cales amb els seus amics de l’escola: «Tot molt bé, moltes gràcies», va assegurar. Un grup en què, a més del seu cosí Jaime Fenwick Onieva, es troben l’advocat Alex Ripoll o Guillermo Trueba, que formen part del cercle més íntim del futur marquès de Griñón des de fa anys i que sí que han publicat en els seus perfils socials alguna imatge del comiat, en les quals es veu la colla entorn de taules compartint confidències abans de fer-se un homenatge gastronòmic.

 Falten 19 dies per al seu casament, en què queden per ultimar preparatius d’última hora i en què Tamara –a punt d’acabar el seu tractament ‘detox’ a la clínica de Marbella– tornarà ben aviat a Madrid per retrobar-se amb Íñigo i passar junts els seus últims i frenètics dies com a solters.

Temes:

Tamara Falcó