La ruptura de la setmana

Mamarazzis: Quan es trenca l’amor... de tant utilitzar-lo

Mamarazzis: Quan es trenca l’amor... de tant utilitzar-lo

EPC

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

A Risto Mejide se li ha acabat l’amor. No sabem si se li va trencar de tant utilitzar-lo, com a la cançó de Rocío Jurado, però en tot just tres dies ja tenim tots els ingredients que bé podrien conformar un nou gran tema musical. El cas és que, aquesta setmana, al presentador no li ha quedat cap altre remei que confirmar la seva ruptura amb Natalia Almarcha, amb la qual sortia des del mes de desembre, tal com ha confessat la jove (per cert, Risto, que el mes de novembre passat les Mamarazzis vam explicar que havies conegut la Natalia a través d’Instagram i que estaves molt il·lusionat amb ella i vas córrer a desmentir-nos. No sabem per quina raó, ja que tu mateix ho explicaves alegrement als teus amics. La Natalia ens dona la raó. A veure si prenem un cafè i llimem asprors).

Però, anem amb la cronologia dels fets: Els rumors de crisi i de possible ruptura van començar a sonar dimarts passat, 13 de juny, quan Risto i Natalia van deixar de seguir-se a les xarxes socials i Mejide va esborrar del seu compte d’Instagram una fotografia en la qual Natalia apareixia abraçada a Roma, la filla de Risto i Laura Escanes. El mateix dia, Natalia Almarcha, farmacèutica de 27 anys, publicava un misteriós i contundent missatge a les seves xarxes: «Tristament vivim en un món on hi ha un important excés d’hipocresia. Un món en el qual els valors del respecte i la fidelitat s’han perdut completament (...) Un món a què, gràcies a Déu, no pertanyo». Amb aquesta publicació (que podria ser també un extracte d’una cançó de ‘La más grande’), l’ombra de la infidelitat va començar a planar sobre els nostres protagonistes. Vaja, que hi va haver banyes. 

Risto Mejide, per prendre la davantera, va anunciar la ruptura a través d’una història d’Instagram que va compartir dos dies després, el 15 de juny. El presentador va voler deixar clar que no tornarà a parlar sobre la seva exnòvia i explicava que, tot i que «de qualsevol ruptura sentimental sempre hi haurà, com a mínim, dues versions», «mai» explicarà públicament el perquè del final de la seva relació i no perquè em faltin raons», ¡carai! ¡Adeu a 7 mesos de relació!

Arran del comunicat ‘online’ de Risto, la jove no ha volgut quedar-se enrere i també ha fet públic un escrit per «defensar»-se i respondre el seu ex: «Primer, vull dir que tinc la consciència supertranquil·la. És una relació en la qual jo ho he donat tot, cap mal tracte cap aquesta persona. No he buscat cap interès econòmic. És una persona que he defensat sempre a capa i espasa, fins i tot sense arguments i ho continuaré fent. Però tampoc puc permetre que avui tothom em pregunti què he fet jo per deixar-me tan malament en el text que es publica. No m’ho mereixo». S’acosta tempesta. Treu el paraigua, Risto.

Shakira ha sortit del grup

Notícies relacionades

Shakira ha tingut una setmana molt intensa pel que fa a titulars. En tan sols 7 dies, ha ocupat la portada de la revista ‘Hola’ i aparegut a ‘El País’, les dues aparicions per continuar lluitant per demostrar la seva innocència davant l’Agència Tributària, a les portes del seu judici a Barcelona pel presumpte frau fiscal de 14,5 milions i defensar que fins al 2015 no va viure a Espanya i, per tant, no havia de pagar impostos al nostre país.

Però la notícia que més ens ha cridat l’atenció a les Mamarazzis és que aquesta setmana la cantant ha decidit sortir del grup de WhatsApp de les mares de l’escola del seu fill menor, Sasha, i ho ha fet amb un carinyós missatge de comiat. Precisament, aquesta mateixa setmana, el petit es va reunir amb els seus antics companys de l’escola La Miranda de Sant Just Desvern, on va acudir al costat de Gerard Piqué. Si no hi ha canvi de plans, que amb aquesta parella mai se sap, l’exfutbolista viatjarà a Miami dilluns vinent, 19 de juny, per acompanyar els seus dos fills i que els petits es reuneixin amb la seva mare.