‘El Hormiguero’

Tamara Falcó dona nous detalls sobre el seu vestit de núvia: «M’ha impressionat moltíssim»

Tamara Falcó dona nous detalls sobre el seu vestit de núvia: «M’ha impressionat moltíssim»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els culebrons que precedeixen l’anhelat casament de Tamara Falcó i Íñigo Onievasón dignes de pel·lícula. Després de cancel·lar l’enllaç previ per una infidelitat de l’empresari, la parella es donarà per fi el ‘sí, hovull’ el pròxim 8 de juliol. Fins aleshores, la marquesa de Griñón ha de solucionar una qüestió que l’està perseguint diverses setmanes: el vestit de núvia.

Després de quedar-se sense una versió anterior de la peça i confirmar les desavineces amb la firma Sophie et Voilà, la filla d’Isabel Preysler va decidir confiar en Wes Gordon, director de Carolina Herrera, i va viatjar a Nova York per reunir-se amb ell i el seu equip. Ara, sembla que Falcó ha trobat el que volia i un ampli equip d’especialistes treballen ja en la creació de la roba que vestirà el dia més important de la seva vida.

Treball a contrarellotge

Notícies relacionades

Amb Pablo Motos desesperat per conèixer algun nou detall sobre el vestit de la seva tertuliana, Falcó ha acabat concedint-li alguna ‘exclusiva’ a ‘El Hormiguero’. Per exemple, l’aristòcrata ha confirmat que fins a 19 persones estan treballant en la confecció d’un vestit que ja ha rebut el vistiplau per part de la seva mare: «A mi també m’ha impressionat moltíssim i estic superagraïda a tot l’equip de Carolina Herrera perquè estan fent l’impossible per acabar aquest vestit en un mes», ha reconegut.

Així mateix, Tamara Falcó ha explicat que falta per donar per sentenciat el vestuari de cara al seu casament, fins i tot falta una «última prova», que sembla que tindrà lloc a Madrid. Aquesta notícia ha creat encara més expectació si és possible en Motos, el qual ha reconegut que és la primera vegada en la seva vida que està «desitjant veure un vestit de núvia»; una cosa que, segons explica la futura núvia, se sent molt estranya:  «És estrany ser de sobte tu aquesta persona, amb tot el que suposa».