Impagaments

Dies molt difícils per a Alejandro Sanz: condemnat a pagar aquesta milionada

Dies molt difícils per a Alejandro Sanz: condemnat a pagar aquesta milionada
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No hi ha treva per a Alejandro Sanz. Als problemes de salut mental del cantant madrileny i la seva posterior ruptura amb Rachel Valdés s’hi suma ara una dura condemna per impagaments. Segons recull ‘El Mundo’, el Jutjat de Primera Instància número 47 ha condemnat l’artista a fer front a un impagament de tres milions d’euros en la compra d’unes propietats de luxe a Miami, per la qual cosa prepara l’embargament d’alguns dels seus béns.

Notícies relacionades

Així doncs, l’execució de la sentència dictada contra l’artista pel Tribunal de Miami fa dos anys comportaria el decomís de dues propietats que Sanz va adquirir per valor de set milions de dòlars i per a la compra de les quals les seves societats, Gazul Producciones i Music on Wheels, van comptar amb els préstecs d’entitats com Total Bank de Florida. Cal destacar que aquestes empreses ni tan sols van contestar a la demanda interposada pel fons el novembre del 2019, per la qual cosa van ser declarades en rebel·lia per la institució nord-americana anteriorment esmentada.

De moment, silenci

De moment, el cantant no s’ha pronunciat sobre aquesta nova sotragada en la seva carrera i la seva gira, que va tenir la seva última parada al Palau de Sant Jordi de Barcelona, prossegueix amb normalitat. «El record d’aquesta nit ens perseguirà la resta de les nostres vides. Com els amors platònics», ha escrit en la seva última publicació d’Instagram.