Xarxes socials

El nou missatge d’Alejandro Sanz sobre la seva salut: «Tornaré a ajuntar els meus trossos»

El nou missatge d’Alejandro Sanz sobre la seva salut: «Tornaré a ajuntar els meus trossos»

César R. Dominguez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A finals del maig passat, un missatge d’Alejandro Sanz va fer saltar les alarmes: «No estic bé i de vegades no vull ni estar», va publicar. Més tard, el cantautor madrileny va reconèixer haver patit un «brot molt fort», tot i que això no va impedir que prosseguís la seva gira: «No vull suspendre la gira perquè crec que, amb l’ajuda correcta i una mica de comprensió i suport en els xous, ho tirarem endavant».

Notícies relacionades

Ara, setmanes més tard, sembla que l’intèrpret d’‘Amiga mía’ i ‘Corazón partío’ està decidit a solucionar els seus problemes de salut mental i tirar endavant. Dies després de conèixer-se la notícia que Sanz abandona Universal Music per fitxar per Sony Music Entertainment, el guanyador de 24 Grammys Llatins s’ha tornat a pronunciar en xarxes: «Tornaré a ajuntar els meus trossos, just al davant dels que em van trencar», ha publicat.

Suport incondicional

La mala època que passa el cantant, de 54 anys, a la qual recentment se sumava la seva ruptura amb Rachel Valdés, ha provocat que no només la seva comunitat de fans es bolqui amb ell a través de moviments com ÁnimoAlejandro, sinó que companys de professió com Marta Sánchez també li han mostrat el seu suport.