Cada dia més junts

Shakira i Alejandro Sanz, creixen els rumors de relació entre els cantants

Shakira i Alejandro Sanz, creixen els rumors de relació entre els cantants
2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Ni el pilot Lewis Hamilton ni l’estrella de l’NBA Jimmy Butler. La nova il·lusió de Shakira, segons la premsa llatinoamericana, seria Alejandro Sanz, ¡i no és broma! Tot i que es coneixen des de fa anys i han col·laborat en dues cançons –‘La tortura’ de la colombiana i ‘Te lo agradezco, pero no’, del madrileny–, s’especula que en les últimes setmanes la seva amistat s’hauria convertit en un incipient idil·li amb què tots dos estarien molt il·lusionats.

El cantant va ser un dels grans suports de Shakira després de la seva dolorosa ruptura amb Gerard Piqué fa un any. Fa poc va ser Alejandro qui va finalitzar la seva relació amb Rachel Valdés i hauria sigut al retrobar-se –es desconeix quan i on– quan s’haurien adonat dels seus sentiments després de dues dècades sent només amics.

Un rumor no gaire fiable –perquè la de Barranquilla viu a Miami i el cantant de ‘Corazón partío’ està recorrent Espanya amb la seva gira de concerts– però amb la qual tant la premsa llatina com els seguidors dels cantants estan emocionats, buscant indicis per demostrar que podrien convertir-se en la parella sorpresa de l’any.

I la clau per donar per bo aquest idil·li seria la lletra que s’ha filtrat de la nova cançó de Shakira, que estaria dedicada a Sanz per frases com aquestes: «‘Andaba sola y te busqué para que me tortures», una picada d’ullet al seu èxit ‘La tortura’, «‘ya lo sé. Era una trampa y volví a caer. Andaba sola y te busqué’» i «‘ya me estoy encariñando demasiado contigo. Dime si estamos jugando o en plan de amigos. Es que me está fascinando, mejor no sigo’»

Notícies relacionades

Les «cites» que la cantant de ‘Monotonía’ ha tingut amb Lewis Hamilton des que va deixar Barcelona i es va instal·lar a Miami a l’abril serien, pel que sembla, una simple maniobra de distracció perquè la seva incipient relació amb l’intèrpret de ‘Viviendo deprisa’ continuï en la clandestinitat.

Informacions sobre les quals tant Alejandro com Shakira guarden silenci de moment, tot i que, coincidint amb el fitxatge de l’espanyol per la companyia Sony –a la qual també pertany ella–, la colombiana li ha dedicat un carinyós missatge en un to més fraternal que amorós, no ens enganyem: «Benvingut a casa, germà». ¿Ens sorprendran aviat amb la seva tercera col·laboració? Això esperen els seus fans, revolucionats a l’imaginar-se la que podria ser la parella bomba de l’any, de nou junts sobre un escenari.