Rum-rum amb eco inclòs

Gerard Piqué i Clara Chía: ¿Compromís imminent i boda a la vista?

Gerard Piqué i Clara Chía: ¿Compromís imminent i boda a la vista?
1
Es llegeix en minuts

Quan els gossos lladren... alguna cosa senten, i en el món del ‘cuore’ encara més. En les últimes hores no es parla de res més que no sigui la boda de Gerard Piqué i Clara Chía. La parella va amb la directa posada en la seva història d’amor i després de poc més d’un any de relació ja pensen a donar-se el ‘sí vull’. És més, algunes fonts asseguren que ja ho tenen tot planejat, fins i tot la data del gran anunci. Redoblament de tambors.

L’exfutbolista del Barça i la jove podrien anunciar dissabte vinent, 24 de juny, el seu compromís. La data no és casualitat. A més de ser sant Joan, aquell dia es casa el Marc, el germà de Piqué. Robatori de protagonisme al marge si finalment anuncien el seu enllaç en una altra boda, diferents mitjans de comunicació han donat aquest dissabte més detalls dels preparatius.

«Ja ho tenen gairebé tot preparat, però aprofitaran aquest dia per comunicar-ho als seus familiars i amics», expliquen persones pròximes a l’entorn de la parella. En aquest sentit, van ser agafats fa menys d’un mes en una coneguda joieria del passeig de Gràcia de Barcelona, a la qual van acudir amb una finalitat: arreglar l’anell de compromís de la jove per fer-lo més petit.

Shakira, «present» en un dia molt especial

Notícies relacionades

Si els gossos lladren tant com es diu deu significar que el president de la Kings League s’ha atrevit a fer un pas que no va donar amb Shakira. Durant els 12 anys que van estar junts mai hi va haver plans de passar per l’altar. Per això ha sorgit una pregunta: ¿Permetrà la cantant que els seus fills assisteixin a l’anunci del compromís i a la boda de Marc Piqué amb la seva nòvia Maria?

Tot apunta que no. L’artista s’acull al conveni regulador firmat després de la separació, que estableix que Milan, d’11 anys, i Sasha, de 9, estaran amb el seu pare a Barcelona fins aquest dilluns, dia 19. Després tornaran a Miami. Diferents fonts asseguren que l’exfutbolista prega, a través dels seus advocats, que Shakira cedeixi uns dies i no sigui la nota amarga d’un dia que es preveu molt especial.