Famosos

Shakira ‘torna’ a Barcelona per unes patates fregides

Shakira ‘torna’ a Barcelona per unes patates fregides

EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La nova vida de Shakira està adquirint un ritme frenètic entre anades i vingudes de Miami a Barcelona i viceversa. La cantant colombiana s’ha instal·lat a la ciutat nord-americana, però la custòdia dels seus fills, sobre els quals s’havia acordat que passarien les vacances amb la família paterna, i altres temes extrafamiliars no han deixat un respir a la de Barranquilla.

Notícies relacionades

Una de les visites més recents de la intèrpret d’‘Acróstico’ a la capital catalana va servir per rodar l’anunci d’una coneguda marca de patates fregides. Shakira és la protagonista de l’última campanya publicitària de ‘Sabritas’, la versió mexicana de Lays.

Màxima expectació

La promoció arriba acompanyada de l’expectació generada entorn de la pròxima estrena de l’artista, que aquesta vegada col·laborarà amb el seu compatriota Manuel Turizo, coneguda per èxits com ‘Una lady com tú’ i, més recentment, ‘La bachata’. Per ara, els fans de Shakira poden acudir al seu perfil d’Instagram per disfrutar d’un petit avenç de https://www.elperiodico.com/es/gente/20230614/gerard-pique-viajara-miami-proximo-lunes-acompanar-hijos-shakira-88698063’, títol d’aquesta col·laboració.