Pòdcast

Mamarazzis: Kiko Hernández revela el seu secret més ben guardat davant de tot Espanya

4
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzistornen a la càrrega un dimecres amb un ambient més festiu del que és habitual. ¿El motiu? La renovació per a una nova temporada del pòdcast sobre l’actualitat de la premsa del cor. Si la setmana passada les fotografies exclusives d’Iñaki Urdangarin durant la seva escapada romàntica per Altea eren la principal novetat, el protagonista d’aquesta setmana no es queda enrere.

Es tracta ni més ni menys que del col·laborador de televisió Kiko Hernández. El tertulià de ‘Sálvame’, les relacions de parella del qual gairebé sempre han sigut un misteri, ha irromput aquest dimarts al plató de l’espai de Telecinco per sincerar-se davant les càmeres. «He trobat l’home de la meva vida». Així ha començat el seu discurs el madrileny, que finalment ha confirmat el que era un secret a crits els últims dies: hi haurà casament amb l’actor Fran Antón. «Al setembre, sí que em vull casar amb tu», ha sentenciat.

Emocions a flor de pell

Les Mamarazzis han reviscut aquest ‘momentàs’ televisiu, que segurament ha sigut rebut per gran part de l’audiència de la mateixa manera que ho van fer Belén Esteban i María Patiño: amb llàgrimes als ulls i d’allò més emocionades. I és que, exceptuant la seva relació amb Patricia de ‘Gran Hermano’, Hernández mai s’havia obert d’aquesta manera per parlar de la seva vida amorosa i la seva sexualitat. ¿Hi deu tenir alguna cosa a veure el final imminent de ‘Sálvame’?

Sigui com sigui, el col·laborador de 46 anys «es treu un pes de sobre», transforma les crítiques pel seu hermetisme en felicitacions pel matrimoni i tanca un tema que havia generat moltíssima expectació des dels primers rumors, que parlaven d’un suposat comiat de solters de la parella a Melilla. Precisament, la ciutat autònoma d’on procedeix Antón ha sigut la seu triada per la parella per al futur casament.

Enllaços i desenllaços

Un altre casament del qual també s’ha parlat molt últimament és el de Marc Piqué, germà de Gerard Piqué. De moment, tot apunta que l’exfutbolista no podrà comptar amb la companyia dels seus fills, Milan i Sasha, per a aquest dia tan especial. «Shakirano ha facilitat que els nens puguin assistir al casament del seu oncle», han informat fonts pròximes a la cantant colombiana. Cal recordar que el 19 de juny, quatre dies abans del casament, és la data acordada perquè els nens tornin amb la seva mare. El que encara falta per confirmar és si Shakira vindrà a recollir-los o si serà Piqué qui viatgi a Miami.

Qui probablement no es perdrà aquesta celebració serà Clara Chía. La parella actual de l’exjugador blaugrana va aconseguir fa només uns dies l’ordre d’allunyament contra el paparazzi Jordi Martín, per la qual cosa, si acudeix a la cita, segur que ho farà molt més tranquil·la. Així mateix, les Mamarazzis han aprofitat l’ocasió per deixar constància del fet que, de moment, els fills de Piqué coneixen la seva nòvia en un ambient professional, però «no conviuen amb ella».

Retrobament per calmar les aigües

D’altra banda, a més de confirmar informacions, les nostres Mamarazzis també s’encarreguen de desmentir rumors falsos. Aquesta vegada, les especulacions que aventuraven una suposada mala relació entre el torero Enrique Ponce i la seva exparella, la dissenyadora Paloma Cuevas, han quedat descartades després del retrobament entre tots dosdimarts a la Clínica Ruber Internacional de Madrid. Malgrat que les fonts no han volgut entrar en detalls, el motiu d’aquesta visita ha sigut un tema familiar.

Tal com recullen diversos mitjans, tots dos van sortir junts del centre i van exhibir una bona sintonia en tot moment; una cosa que semblava molt llunyana després de la recent entrevista del torero i la ‘influencer’ Ana Soria, el seu nou idil·li, a ‘El Hormiguero’ i després de l’última portada de la revista ‘¡Hola!’ en la qual la dissenyadora i el cantant Luis Miguel, la seva actual parella, apareixien agafats de la mà. «Dues filles en comú, s’hauran d’entendre per nassos», han dit de broma les Mamarazzis.

Nou ‘Sálvame’

Notícies relacionades

Sense sortir de l’entorn de les revistes, ‘Lecturas’ recollia l’exclusiva llançada per Rocco Steinhauser, periodista del Versió RAC-1, que ha avançat el nou projecte en el qual està treballant la productora de ‘Sálvame’: un ‘reality’ de Netflix en el qual vuit col·laboradors del magazín més icònic de la televisió viatjaran a Amèrica per viure una experiència que els espectadors podran seguir amb tota mena de detalls. Malgrat que aquest nou format encara no ha sigut confirmat, les travesses per veure qui seran els protagonistes d’aquesta programa ja estan en marxa. ¿Aconseguirà Laura Fa superar els seus problemes de claustrofòbia i embarcar-se en aquesta nova aventura? Aviat sortirem de dubtes.

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram i  Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: Kiko Hernández revela el seu secret més ben guardat davant de tot Espanya

Telecinco