Música

Omar Montes col·labora amb Shakira amb ¿un nou dard a Piqué?: «Estem mirant si em dona per treure’l a l’estiu»

El cantant ho ha anunciat en el llançament del primer single de la popular ‘influencer’ Mar de Lucas

Omar Montes col·labora amb Shakira amb ¿un nou dard a Piqué?: «Estem mirant si em dona per treure’l a l’estiu»

YOUTUBE

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de diverses setmanes allunyat del focus mediàtic i sense acaparar titulars, Omar Montes ha reaparegut en el llançament del primer single de la popular ‘influencer’ Mar de Lucas i ens ha deixat sense paraules per partida doble.

En primer lloc, per l’ull de vellut amb el que ha posat al photocall, i en segon, per anunciar –no sabem si serà una de les seves habituals enredades a la premsa– que prepara una cançó amb l’artista del moment, ¡Shakira!

El seu cridaner aspecte –amb el morat del seu ull tornant-se ja groc– es deu a la intensa preparació que està portant a terme per protagonitzar un combat de boxa el pròxim 2 de juny. «Gangues de l’ofici. Estic entrenant, estic tot el dia fent flexions i m’han donat unes bufetades» ha revelat amb un somriure, assegurant que, tot i que «té una mica de por» perquè el seu contrincant al ring «és un tio gran», pensa donar-ho tot a la ‘pelea del siglo’.

I de la seva col·laboració amb Shakira, de la qual no avança cap detall, afirma que «per descomptat» que és certa i deixa una data a l’aire per poder escoltar les seves dues veus en un tema que segur que faria parlar molt: «Estem mirant si em dona per treure’l a l’estiu» revela.

Reconeixent que li ha encantat l’última cançó de l’artista, ‘Acróstico’, Omar evita posicionar-se a favor de la colombiana o Gerard Piqué i, com assegura divertit, «són els dos molt simpàtics».

Nova cançó amb els seus fills

Shakira demostra, una vegada més, que és la reina llatina del pop. Aquesta vegada ho fa amb el llançament del videoclip de la seva última cançó ‘Acróstico’, acompanyada dels seus fills Milán (10) i Sasha (8). La cançó, una carta d’amor als fills que comparteix amb Gerard Piqué, sembla un dard enverinat cap a l’exfutbolista del Barça.

Acròstic és tot allò que conté lletres amb què es pot formar una paraula o frase. Shakira, com a gran cantautora que és, ho sap i titula així al tema que conté el nom dels seus fills en alguns versos.

Notícies relacionades

El videoclip és un comiat a la seva vida a Barcelona, on va arribar fa 12 anys per compartir-la amb Piqué. Des del cap de setmana passat, la cantant colombiana s’ha assentat a Miami, la seva nova residència permanent al costat de Milán i Sasha.

Els protagonistes principals del videoclip, així com de la cançó, són els seus fills, que l’acompanyen al piano i, fins i tot, canten algunes estrofes. Shakira va anunciar a xarxes que va ser idea dels petits participar en el tema, així com la passió que comparteixen per la música.