¿Implant mamari?

Sabrina Salerno, cantant de ‘Boys, boys, boys’: l’informe mèdic definitiu sobre els pits més famosos de la tele

Sabrina Salerno, cantant de ‘Boys, boys, boys’: l’informe mèdic definitiu sobre els pits més famosos de la tele

Efe / Riccardo Antimiani

2
Es llegeix en minuts

Si ets a la quarantena, és possible que la recordis. Corria l’estiu de 1987 i una jove italiana de 19 anys, Sabrina Salerno, va revolucionar el panorama musical espanyol amb l’èxit Boys (Summertime Love)’ –també coneguda com a ‘Boys, boys, boys.

L’enganxós tema –per reiteratiu– va arribar fins al tercer lloc de les llistes de vendes espanyoles. Hi va contribuir sens dubte el videoclip, en què Sabrina saltava de forma sensual i amb un diminut biquini blanc que amb prou feines tapava els seus exuberants pits.

Posteriorment, en la gala de la nit de Cap d’Any del 31 de desembre, va protagonitzar un dels moments més controvertits de la televisió en l’especial de ‘Nochevieja’ de TVE. Es pot recordar que llavors a Espanya només hi havia dues cadenes, totes dues de TVE. Per la qual cosa els espanyols que estaven connectats a la tele estaven veient La 1 de TVE i l’especial de ‘Nochevieja’.

Al desembre, en comptes del seu senzill més popular, Sabrina va interpretar en play backHot Girl. I un altre cop s’ensumava la tragèdia: el cosset blanc que portava era tan petit que, per molt que va intentar pujar-se’l o tapar-se amb la seva jupa de cuir, va passar el que havia de passar: després d’uns tímids saltirons, li va sortir un pit.

Malgrat que la gala es va gravar uns dies abans d’emetre’s, el moment va ser vist en diferit per milions de persones, que van col·lapsar les centraletes telefòniques de la cadena pública queixant-se per l’escàndol que, per acabar-ho d’adobar, va ser alentit.

Ara, i no per primera vegada –segons escriu– una de les italianes més famoses de finals dels 80 surt al pas de la polèmica generada al voltant dels seus pits.

Pel que sembla, i segons ella mateixa afirma a les seves xarxes socials, sempre s’ha especulat amb el fet que s’havia operat per fer-se un augment de pits, és a dir, que s’havia posat implants mamaris.

Informe mèdic

Notícies relacionades

Per desmentir la suposada notícia falsa, la cantant ha decidit fer públic un suposat informe mèdic datat a la localitat italiana de Treviso el 29 de maig en què s’assegura que, després d’examinar els seus pits, aquests no presenten cap cicatriu que faci pensar que se li ha practicat cap implant mamari.

I això és el que explica Sabrina juntament amb l’informe del doctor Giorgio Berna, especialista en cirurgia plàstica i estètica. «Conclusions: la història clínica, els exàmens previs i la realitat actual exclouen absolutament la presència d’implants mamaris (pròtesis)». Espero, amb aquest enèsim reportatge, haver posat FI a una ‘fake news’ que em persegueix des de fa més de 30 anys». En concret, des d’en fa gairebé 36.

Temes:

Música Itàlia