Paternitat

Al Pacino tindrà el seu quart fill als 83 anys amb la seva nòvia de 29

  • L’actor té tres fills, dos amb l’actriu Beverly D’Angelo i una amb la ‘coach’ d’actuació Jan Tarrant

pacino-ok

pacino-ok

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nascut el 25 l’abril 1940 a Nova YorkAl Pacino ja tenia inscrit en els seus gens el que el cine li oferiria: de família italoamericana, els seus avis per part materna eren originaris de Corleone, Sicília, el lloc que visitaria tres dècades després en la ficció en algunes de les seqüències més recordades d’‘El padrí’. 

El que potser no s’esperava és ser pare per quarta vegada amb 83 anys amb la seva nòvia, de 29. L’actor espera el seu fill junt amb l’escriptora Noor Alfallah, que ja està en el vuitè mes d’embaràs. Segons va revelar el representant del protagonista de ‘Caracortada’ va confirmar la notícia.

Al Pacino té tres fills, dos amb l’actriu Beverly D’Angelo i una amb la ‘coach’ d’actuació Jan Tarrant. La notícia s’ha fet viral a les xarxes socials, on els usuaris van ressaltar l’edat de l’actor per tenir el seu quart fill, ja que quan el petit faci 18 anys, Al Pacino tindrà més de 100 anys.

Notícies relacionades

«L’únic dolent és que els nens probablement creixeran sense un pare quan més el necessitin», va ser un dels comentaris a Twitter.

Al Pacino i Noor Alfallah van fer oficial la seva relació l’abril del 2022 i des d’aleshores han aparegut públicament junts en diverses ocasions, ara esperen el seu primer fill junts.