Polèmica en les xarxes

Aquesta és la resposta de Rauw Alejandro per defensar Rosalía

  • La resposta de Rosalía per les fotos falses en les quals surt despullada: «És un tipus de violència i fa fàstic»

  • ¿Qui és JC Reyes, el cantant que ha publicat unes fotos falses de Rosalía?

Aquesta és la resposta de Rauw Alejandro per defensar Rosalía

Reuters / Steve Marcus

1
Es llegeix en minuts

Rosalía Rauw Alejandro són el tàndem perfecte i una mostra d’això és la química complicitat que mostren tant en la seva faceta personal com en la musical. La relació va començar a teixir-se durant els Grammy Llatins del 2019, quan van coincidir per primera vegada. Des d’aleshores, tots dos han sigut pràcticament inseparables.

És per això que les mirades estaven dirigides a ell quan el també artista JC Reyes va publicar en les seves ‘stories’ d’Instagram unes fotos de Rosalía editades amb Photoshop perquè se li veiessin els pits al descobert.

La cantant va respondre a l’artista a través d’una publicació a Twitter, i es va mostrar enfadada després de l’ocorregut: Anar a buscar ‘clout’ faltant al respecte i sexualitzant algú és un tipus de violència i fa fàstic però fer-ho per 4 ‘plays’ de + el que fa és pena

«Potser és que Rauw l’ha deixat»

Però, lluny d’acovardir-se, JC Reyes va publicar una ‘storie’ d’Instagram en què cantava: «‘Hay muchos corazones rotos, será que Rauw [Alejandro] la dejó’».

Notícies relacionades

I Rosalía ha tornat a explotar: «El cos d’una dona no és propietat pública, no és una mercaderia per a la teva estratègia de màrqueting [...] les dones som sagrades i se’ns ha de respectar». I Alejandro també ha volgut recolzar la seva promesa, amb contundència: «Sempre buscaran la manera, però els dramàtics tard o d’hora han de viure només d’això».

No obstant, Alejandro té ganes de deixar conclosa la polèmica: «Ja ha parlat ella, llegeixin bé i deixin-ho aquí...». A veure què opina JC Reyes, que no té objeccions a manipular unes fotos per fer-se promoció.