Casament

Tamara Falcó posa rumb a Nova York per aconseguir el seu vestit de núvia

La filla d’Isabel Preysler es reunirà amb l’equip de Wes Gordon –director de la prestigiosa firma Carolina Herrera– per començar a treballar en el seu vestit

Tamara Falcó posa rumb a Nova York per aconseguir el seu vestit de núvia
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La polèmica del vestit de núvia de Tamara Falcó ha passat a la història. Sí. La Marquesa de Griñón es troba en aquests moments a l’aeroport de Madrid esperant per agafar un vol que sortirà de la capital a les 16.20 de la tarda cap a Nova York per reunir-se amb l’equip de Wes Gordon –director de la prestigiosa firma Carolina Herrera– tal com avançava fa uns dies el diari El Mundo.

La filla d’Isabel Preysler ha abandonat casa seva per dirigir-se a l’aeroport i posar rumb a la seva salvació. A les 15.08 de la tarda, la Marquesa abandonava el seu domicili amb ulleres de sol i lluint una gavardina d’allò més apropiada per al dia d’avui, i pujava al vehicle que l’esperava a la porta. Això sí, sense equipatge, cosa que fa pensar que la visita a Nova York serà curta.

Notícies relacionades

Segons han publicat alguns mitjans durant aquesta setmana, Tamara ja té triada la firma que dissenyarà el seu vestit de núvia. I no és cap altra que Carolina Herrera, com fa dies que s’assegura. Pel que sembla, i tot i que no hi ha confirmació oficial per cap de les dues parts, la marquesa i la prestigiosa firma de moda de Puig ja haurien arribat a un acord.

No hi ha cap confirmació que aquestes imatges en què podem veure la promesa d’Íñigo Onieva arribar a l’aeroport per reunir-se demà mateix amb el director de la firma i amb tot el seu equip per començar a treballar en el seu vestit de núvia. Enrere va quedar la polèmica que ha revolucionat el país durant aquesta setmana al quedar-se sense firma que la vestís el dia més important de la seva vida.