Carta a la premsa

Shakira demana als mitjans que es respecti «la intimitat» dels seus fills

La cantant colombiana, ja instal·lada a Miami, confia que periodistes i fotògrafs siguin «sensibles» a la situació a la qual s’enfronten Milan i Sasha i sol·licita que es comportin «de la manera més humana possible amb ells»

Shakira demana als mitjans que es respecti «la intimitat» dels seus fills
1
Es llegeix en minuts
EFE

La cantant Shakira, ja instal·lada a Miami, als Estats Units, junt amb els seus fills Milan i Sasha des del 2 d’abril, ha demanat «encaridament» als mitjans de comunicació que respectin el dret a la intimitat dels seus fills.

«Els meus fills, en Milan i en Sasha, han viscut un any molt difícil, patint un incessant setge i una persecució sense treva per part de paparazzis i diversos mitjans de comunicació a Barcelona», així comença la carta que aquest dilluns la cantant colombiana va dirigir a la premsa a través de les seves xarxes socials.

«Ara que inicien una nova etapa en les seves vides demano encaridament als mitjans de comunicació en nom dels meus fills que sisplau respectin el seu dret a la intimitat».

«Els prego abstenir-se de seguir-los fins a la sortida o entrada de l’escola, esperar-los a la porta de casa nostra o perseguir-los fins a les seves activitats extraescolars i lúdiques, tal com ha passat cada dia a Barcelona a fi d’obtenir captures fotogràfiques o millors ràtings», demana la cantant.

La cantant confia que periodistes i fotògrafs siguin «sensibles» a la situació a la qual s’enfronten Milan i Sasha, i sol·licita que es comportin «de la manera mes humana possible amb ells».

Notícies relacionades

«Tenint en compte que es tracta de la salut i la integritat física i emocional de dos menors de 8 i 10 anys que només desitgen poder sortir al carrer i assistir a l’escola sentint-se fora de perill i tenint la tranquil·litat de no ser perseguits o sotmesos a l’escrutini constant de les càmeres», afegeix.

La cantant colombiana estén aquesta petició ja no com a artista, sinó com «una mare que desitja protegir i cuidar el benestar psicològic i emocional dels seus fills perquè puguin viure una vida sana i feliç, com tot nen mereix», conclou.