Triangles amorosos

El Niño Prodigio llança una fosca predicció sobre el futur de Piqué i Clara Chía

  • Gerard Piqué celebra el tancament de ‘Sálvame’: «És millor per a la societat que s’acabi»

  • Clara Chia es fa fotos a la casa de Shakira i Piqué

  • Tom Cruise i Shakira apareixen junts en el Gran Premi de Fórmula 1 de Miami

El Niño Prodigio llança una fosca predicció sobre el futur de Piqué i Clara Chía
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El triangle amorós format per Shakira, Gerard Piquéi Clara Chía ha sigut un dels temes més abordats des de començament d’any. No només els mitjans s’han fet ressò de la infidelitat de l’exfutbolista cap a la cantant colombiana, sinó que el tema ha traspassat fronteres i s’ha traslladat a àmbits com el musical, amb la famosa Bizarrap Music Session que ella li va dedicar, o l’‘streaming’, amb les consegüents respostes de Piqué a les indirectes de la seva exparella durant la Kings League.

Com no podia ser de cap altra manera, els tarotistes i endevins també han seguit l’evolució d’aquesta història i, pocs dies després que Piqué anés a visitar els seus fills a Miami després d’una romàntica ‘lluna de mel’ amb Chia a Dubai, el vident Víctor Florencio, popularment conegut com a El Niño Prodigio, ha compartit les seves prediccions sobre tots dos.

Més enllà de la infidelitat

Florencio ha començat la seva intervenció en el programa mexicà ‘Venga la alegría’ parlant sobre Shakira: «No és la primera vegada que hi ha problemes d’infidelitats, però hi havia més problemes», ha assegurat. No obstant, al tractar-se d’una cosa «personal», l’endeví no ha volgut concretar de què es tractava, tot i que sí que ha aclarit que anava més enllà dels diners.

Així mateix, El Niño Prodigio ha anticipat que la cantant de Barranquilla es prendrà un temps per «ordenar la seva vida».

Alliberament i tristesa

Quant a Piqué, el tarotista ha afirmat que el català se sent alliberat: «Se sentia pres. Volia fer certes coses i no podia», ha declarat sobre la situació passada del també empresari. No obstant, aquesta sensació de llibertat es veu minvada per «molta falta», la qual cosa tindria a veure, suposadament, amb el fet d’haver-se distanciat dels seus fills.

Notícies relacionades

Ja de cara al futur, El Niño Prodigio preveu que a l’excentral del FC Barcelona «li arribin oportunitats en l’amor»: «De dos a tres anys, es tornarà a casar», ha assegurat contundentment en una predicció que va en la línia de l’«energia de compromís» que l’endeví sent en Piqué.

«No té futur»

Contràriament, segons Florencio, Clara Chía desprèn una aura molt diferent de la de la seva actual parella: «Vostès la veuen calladeta però té les seves coses, hi ha en la seva vida un Gerard Piqué i n’hi ha un altre, hi ha una altra persona. No sé si va ser un nòvio però aquesta persona segueix allà. Ella té una cosa fosca, negre, darrere d’ella que algun dia se sabrà», ha anunciat. Per tant, tal com conclou el vident, l’esmentada relació «no té futur», per la qual cosa es podria esperar que el futur matrimoni de Piqué al qual es refereix no tindrà Chia com a esposa.