Futbol

La Kings League i el futbol català s’uneixen en memòria de Marc Rodergas

La Kings League i el futbol català s’uneixen en memòria de Marc Rodergas

Kings League

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Malgrat tenir els seus desacords, aquest diumenge la Kings League de Gerard Piqué i el futbol català s’han unit per rendir homenatge a Marc Rodergas, exjugador i exentrenador del CE Europa després que morís fa uns dies després d’una llarga malaltia. La competició dels streamers ha volgut tenir un detall amb la família del català, i els ha convidat a la primera jornada del segon split, ja que Rodergas va arribar a passar les proves del campionat malgrat no poder-hi participar per la malaltia.

«Una greu malaltia s’ha endut abans d’hora qui va ser futbolista del filial europeista i entrenador adjunt de l’Aleví A el 2018, on va obtenir l’ascens a categoria preferent. Rodergas també va ser jugador de l’Europa B l’etapa en què David Vilajoana en va ser l’entrenador», així comunicava el club arlequinat la mort del jugador de 25 anys el dia 1 de maig.

Il·lusió per la Kings League

El català, com milers de futbolistes, es va presentar a les proves de la nova competició ideada per Gerard Piqué l’any passat. Ell les va passar i va ser seleccionat per participar en el ‘draft’ en què es conformarien els equips definitius de la lliga; no obstant, en l’últim moment, no hi va poder assistir perquè ja no es trobava bé.

Notícies relacionades

Aquest diumenge, en l’inici de la segona ronda de competició de la Kings, l’organització ha convidat la seva família a la llotja i just abans de l’inici de la jornada, se’ls ha fet un petit homenatge amb tots els jugadors de la Kings i Queens a la gespa, en un aplaudiment per a ell dels que haurien sigut els seus companys sabent que a més havia seguit la Kings aquests últims mesos.

L’emotiu minut de silenci ha encongit els cors dels que hi eren presents en record de Marc Rodergas.