¿Provocació?

Clara Chia es fa fotos a la casa de Shakira i Piqué

  • La noia es mostra a la que sembla ser la terrassa de la que fins fa uns mesos era la casa de la colombiana i els seus fills

Clara Chia es fa fotos a la casa de Shakira i Piqué
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Clara Chía ha passat de ser una simple noia de 23 anys que va treballar a l’empresa Kosmos, propietat de Gerard Piqué i la seva família, a ser la nòvia de l’exfutbolista català, per la qual cosa ha deixat enrere l’anonimat. És, a més, una de les dones més odiades entre els seguidors de Shakira, al ser el principal causant de la ruptura entre la colombiana i la seva exparella.

Ara pot ser encara més odiada, un cop Shakira i els seus dos fills s’han mudat a Miami. Després de la sortida de la colombiana de la mansió d’Esplugues de Llobregat, es va començar a especular molt sobre qui habitaria la casa. Alguns van assenyalar que el més segur era que Piqué hi portés el seu nou amor, Clara Chía, i tot sembla indicar que així ha sigut.

Notícies relacionades

En les últimes hores han aparegut fotos de Clara Chía Martí en un compte fan en les quals es veu la noia a la que sembla ser la terrassa de la que fins fa uns mesos era la casa de Shakira i els seus fills. La mateixa barranquillera ho va anticipar en la seva col·laboració amb Bizarrap, en la qual va cantar «‘Yo te desocupo mañana / Y si quieres traértela a ella, que venga también’».

Clara Chía demostra així que ha sigut a la casa barcelonina del seu xicot. I, sobretot, en una de les terrasses de la mansió. La noia es fotografia un dia de fred, amb un jersei gruixut i un gorro de llana.