Exclusiva Mamarazzis

Gerard Piqué «està molt enfadat» perquè els seus fills comencin el col·le a Miami l’11 d’abril

Shakira va comunicar ahir divendres a l’exfutbolista que deixa definitivament Barcelona, però «l’exjugador del Barça desconeix el dia exacte en què marxen els seus fills», indiquen Lorena Vázquez i Laura Fa

  • Mamarazzis: L’huracà Ana Obregón i el viatge de Shakira

  • Això és el que se sap de la persona que ha tornat la il·lusió a Shakira

Gerard Piqué «està molt enfadat» perquè els seus fills comencin el col·le a Miami l’11 d’abril

ZOWY VOETEN

2
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Shakira fa mesos que té les maletes preparades per girar full de Gerard Piqué i de Barcelona una vegada per totes. Però la fràgil salut del seu pare havia posposat diverses vegades el seu tan anhelat desig de posar distància. De fet, hauria d’haver marxat aquest dissabte a Miami però, una vegada més, la intenció es va quedar al tinter. Amb tot, ahir la situació va canviar. L’advocada de la cantant, Pilar Mañé, va comunicar al seu col·lega Ramón Tamborero, lletrat de l’exfutbolista, que la cantant se’n va definitivament d’Espanya. ¿Quan? Per Setmana Santa i amb un ‘deadline’ imperatiu: els nens començaran l’escola l’11 d’abril, han pogut saber les Mamarazzis Lorena Vázquez i Laura Fa. A Piqué no li ha fet gaire gràcia l’avís. «Està molt enfadat perquè l’ha avisat amb molt poc temps», afirma l’entorn de l’exjugador del Barça en exclusiva a les periodistes.

Les Mamarazzis han confirmat que, tot i que la comunicació del trasllat s’ha fet de manera formal a través dels seus advocats, Shakira també va informar Piqué amb una trucada de telèfon: Milan, de nou anys, i Sasha, de set, ja tenen plaça a l’exclusiva escola Miami Country Day.

Això no ha agradat a Piqué. A més d’estar disgustat perquè els seus fills marxin, «desconeix quin dia exactament es mudaran a Miami», asseguren en primícia Fa i Vázquez. «El futbolista no està d’acord que els nens no acabin el curs escolar a Barcelona», precisen.

La primera data que es va estudiar per a la mudança als Estats Units era avui, 1 d’abril, com van informar en exclusiva Fa i Vázquez. Però finalment no va poder ser pels problemes de salut de William Mebarak. El pare de l’artista, de 91 anys, va ser ingressat a la tardor i des d’aleshores ha patit un greu deteriorament del seu estat de salut.

Shakira volia posar terra pel mig immediatament després de firmar el conveni de separació al Nadal. No obstant, els metges van desaconsellar un desplaçament tan llarg amb avió, tot i que fos en una aeronau medicalitzada.

La mudança és imperativa per una raó

Notícies relacionades

La mudança és imperativa per una raóDes d’aleshores, Mebarak disposa de personal sanitari a la casa de l’artista a Esplugues de Llobregat i el més segur és que s’acabi de materialitzar el trasllat amb un avió especial. «Falta saber si Shakira viatjarà primer amb els nens i si, un cop instal·lada, aterraran els seus pares», comenta Vázquez.

Que el trasllat sigui per Setmana Santa tampoc és casualitat. Per dos motius. D’una banda, perquè aquest any li correspon a Shakira tenir els fills aquests dies, com va pactar l’exparella. En canvi, les vacances de Pasqua del 2024 seran una altra cosa, perquè li toquen a Piqué. De l’altra, perquè l’11 d’abril és quan els nens nord-americans reprenen les classes després de l’‘spring break’.