Nova etapa

L’emotiu missatge amb què Shakira s’ha acomiadat de Barcelona: «L’amistat és més llarga que l’amor»

Després de trencar la seva relació amb Gerard Piqué, la cantant es trasllada a Miami amb els seus pares i els seus fills, Milan i Sasha

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Shakira s’ha acomiadat de Barcelona, ciutat on ha viscut 12 anys, amb un emotiu missatge en el seu compte de Twitter, en què ha donat les gràcies a tots els que «hi van surfejar amb mi tantes onades».

«Em vaig establir a Barcelona per donar estabilitat als meus fills, la mateixa que ara busquem en un altre racó del món al costat de família, amics i el mar», ha confessat l’artista, que a partir d’avui inicia «un nou capítol a la recerca de la felicitat» a Miami (EUA). I no ho farà sola, ja que amb ella s’establiran els seus pares i els seus dos fills, Milan i Sasha, que continuaran allà la seva escolarització. 

La cantant colombiana ha dit adeu a la capital catalana amb un missatge ple d’agraïment per a les persones que va conèixer en aquesta etapa de la seva vida, en què, segons ha dit, «he après que, sens dubte, l’amistat és més llarga que l’amor».

Notícies relacionades

«Gràcies als que em van animar, em van assecar les llàgrimes, em van inspirar i em van fer créixer», ha afegit la intèrpret, que va decidir abandonar Barcelona després de la ruptura amb el pare dels seus fills, el futbolista català Gerard Piqué.

«Gràcies al meu públic espanyol que m’ha acompanyat sempre amb carinyo i lleialtat. Per a vostès, només un ‘a reveure’ i, com deia tantes vegades el meu pare, ¡ens veiem als revolts!», ha conclòs.