Nou amor

¿Què se sap de la persona que ha tornat la il·lusió a Shakira?

  • ‘Clara-ment’: Una nova campanya política inspirada en Shakira

  • Nou disgust per a Shakira: la seva mare, Nidia Ripoll, ingressada d’urgència

  • ¿Per què Shakira ha estat plorant a Nova York? Ja hi ha una explicació a les seves llàgrimes

¿Què se sap de la persona que ha tornat la il·lusió a Shakira?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de la seva mediàtica i problemàtica separació amb Gerard Piqué, podria ser que Shakira estigués novament il·lusionada en l’amor. La identitat de la nova parella de la cantant colombiana encara no s’ha fet pública, però es tracta d’un home establert a Miami, la ciutat on la de Barranquilla planeja mudar-se amb els seus fills d'aquí a uns mesos. Segons apunta el programa ‘Socialité’, aquesta història és «un idil·li clandestí que estaria ara veient la llum».

Per ara, Shakira no s’ha pronunciat sobre això, però des de la seva ruptura amb l’exfutbolista català se l’ha relacionat amb diversos homes, com el seu monitor de surf o la seva altra exparella, Antonio de la Rúa. En una de les seves visites als Estats Units ,també se l’ha vinculat amb el presentador Carson Daly, ja que tots dos van coincidir en un partit d’hoquei i van compartir fotos a les xarxes socials.

Mudança a Miami

Notícies relacionades

De moment, la colombiana sembla centrada en la seva família, en la seva trajectòria professional i a mudar-se de manera definitiva a Miami. En els últims mesos, Shakira ha realitzat multitud de viatges a la ciutat de Florida, la qual cosa també ha contribuït que es disparessin els rumors sobre un possible nou idil·li.

Segons ha anunciat la mateixa Shakira, per Setmana Santa, els seus dos fills començaran el curs a la seva nova llar, Miami, on també estaran més a prop del pare de ShakiraWilliam Mebarak, que es troba en delicat estat de salut després de tenir una aparatosa caiguda l’any passat.

Temes:

Shakira