Gestació subrogada

Bertrand Ndongo la fa ben grossa amb Ana Peleteiro: «Que demani les factures de tot el que els va costar portar-la fins a Espanya»

L’activista de VOX en un intent de defensar Ana Obregón va deixar entreveure que els seus pares també l’havien «comprat» a l’estranger, quan l’atleta va néixer a Espanya

jcarmengol44617050 epa9460  berlin  alemania   10 08 2018   la atleta ana pelet180810225710

jcarmengol44617050 epa9460 berlin alemania 10 08 2018 la atleta ana pelet180810225710 / Felipe Trueba

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bertrand Ndongo, assessor de VOX, va sortir en defensa d’Ana Obregón després de recórrer a la gestació subrogada, però va criticar de manera errònia l’atleta Ana Peleteiro, que va ser adoptada a Galícia.

Notícies relacionades

«Que algú li digui a aquesta dona que ha sigut molt dura amb Ana Obregón acusant-la d’haver ‘comprat un nadó’, que els seus pares també la van comprar després de ser abandonada pels seus pares biològics», va escriure l’activista al seu compte de Twitter. «Que li demani als seus pares les factures de tot el que els va costar portar-la fins a Espanya». El problema és que la seva argumentació és errònia ja que Peleteiro va néixer a Espanya.

L’atleta havia criticat a Instagram Ana Obregón per recórrer a la gestació subrogada i no a l’adopció quan hi ha molts nens esperant que alguna família l’aculli. «No acaba de ser mare, acaba de comprar un nadó gràcies al seu estatus econòmic. Hi ha centenars de nens a Espanya, a casa d’acollida i internats, esperant que alguna família els obri les portes de casa seva per tenir una vida digna», va escriure Ana Peleteiro.

Temes:

Vox