‘PÒDCAST’

Exclusiva Mamarazzis: Victòria Frederica va estar a punt de fitxar per un concurs de famosos d’Atresmedia

En el pòdcast d’aquest dimecres Lorena Vázquez i Laura Fa comenten la nova parella sentimental del guanyador de Pasapalabra revelada per ‘Lecturas’, l’estat de salut de la mare de Shakira després de la trombosi que l’ha tingut hospitalitzada aquest cap de setmana i el suport de Muñoz Escasi a Lara Dibildos després de la mort de la seva mare, Laura Valenzuela

5
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis d’El Periódico, Laura Fa i Lorena Vázquez, han tornat a desgranar la informació del cor més atractiva d’aquesta setmana en el seu pòdcast setmanal, el que emeten en directe cada dimecres a les 14.30 des del compte oficial d’Instagram d’El Periódico. L’exclusiva que ha revelat aquesta setmana Laura Fa té a veure amb la neta del rei emèrit Victòria Frederica, a la qual han proposat participar en un concurs de famosos d’Atresmedia. Pel que sembla ella estava encantada de participar i l’acord estava pràcticament tancat però finalment, per sorpresa, no es va poder produir el fitxatge que hauria suposat el seu salt a la televisió.

¿En quin programa podria haver participat Victòria Frederica? Tractant-se d’un concurs on participen famosos, podria tractar-se d’El desafío, Tu cara me suena o Mask Singer, quedant descartat Pasapalabra. A ‘El desafío’, de fet, han participat diverses ‘influencers’ com Laura Escanes, Ana Guerra i en la pròxima edició ho farà Mar Flores. «Tard o d’hora la tindrem a la televisió», opina Laura Fa. 

La nova parella de Rafa Castaño

Una de les notícies que més ha fet parlar aquest dimecres és la portada de ‘Lecturas’, que revela la parella sentimental del guanyador de Pasapalabra, l’ara milionari Rafa Castaño. Castaño ha iniciat una relació amb Beatriz Solano, periodista d’Antena 3 amb qui va coincidir en el programa i que segons els seus companys de feina és molt discreta amb la seva vida privada. Les Mamarazzis han pogut parlar amb l’entorn de la periodista i ningú tenia coneixement que Castaño i ella haguessin començat una relació sentimental. La sorpresa entre els seus companys de feina ha sigut majúscula.

La revista explica com tots dos es van enamorar al plató del programa i tot i que fa poc que es van conèixer, ja viuen junts. Castaño s’ha convertit en un petit fenomen de masses des que va batre el rècord del programa amb un pot de 2,2 milions d’euros. Solano és un rostre bastant conegut per la seva participació en els informatius del cap de setmana d’Antena 3 juntament amb Matías Prats i Mónica Carrillo. No és el primer enamorament que es viu a Pasapalabra, on també es van conèixer Christian Gálvez i Almudena Cid. Solano, per cert, va ajudar a guanyar el concurs a Castaño cantant ‘Love is in the air’.

Pablo Urdangarín i l’amor

Si la setmana passada la revista ‘Semana’ publicava unes fotos de Pablo Urdangarín besant una noia en una botiga de Zara, aquesta setmana la revista ‘Hola’ presenta a les seves pàgines una altra noia, de nom Johanna, la presumpta nòvia oficial del fill de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarín. Ella és jugadora de voleibol, de bona família, es van conèixer al Liceu Francès i ell sol acudir a veure els seus partits. Pablo té 22 anys i és un noi «molt sociable», també amb les noies. Respecte als rumors d’embaràs d’Ainhoa Armentia que algú del seu entorn més pròxim va estar intentant filtrar a la premsa fa uns dies, la revista ‘Hola’ s’encarrega de concloure’ls aquesta setmana en una informació on s’explica que l’exduc de Palma viu amb la seva mare, rep ajut econòmic familiar i no està vinculat a cap acord de confidencialitat. 

De Mario Casas a Isabel Pantoja

Més notícies del cor: la nova parella d’Ana Millán és un empresari divorciat que es diu Jesús Gestal que pertany a una de les famílies que van fundar la firma Caramelo. Mario Casas s’ha donat una altra oportunitat amb la seva ex, Déborah François, model i actriu belga que va conèixer en un rodatge; junts protagonitzen la portada de ‘Diez minutos’. La revista ‘Hola’ dedica un ampli reportatge a Isabel Pantoja després de quatre anys de silenci. Aquest cap de setmana la cantant participarà en el Ball de la Rosa de Mònaco igual que anys enrere ho van fer Alaska i Mario. En l’entrevista, la cantant confessa que se sent molt identificada amb Carolina de Mònaco, que també va enviduar a una edat massa primerenca i va haver d’afrontar la criança dels seus fills sense un pare. Pantoja no pensa a retirar-se i confessa que està de dol després de perdre la seva mare i el seu germà en poc temps. 

La mare de Shakira, amb un trombe

L’actualitat tampoc s’oblida de Shakira. En aquesta ocasió ha sigut notícia la seva mare, Nidia Ripoll, que aquest cap de setmana va haver de ser hospitalitzada a Barcelona després de patir un trombe a la cama que va arribar al pulmó. Ja està solucionat, Ripoll és a casa recuperant-se. Respecte a la mudança definitiva a Miami, continua sense haver-hi una data concreta. Encara no se sap com seran les vacances de Setmana Santa per als fills de Shakira i Gerard Piqué.

L’adeu a Laura Valenzuela

Notícies relacionades

I finalment, les Mamarazzis han volgut retre un homenatge a Laura Valenzuela, tota una pionera del món de la televisió, que va morir a Madrid als 92 anys. Durant el seu comiat es va poder veure com Álvaro Muñoz Escasi era l’home sobre qui va plorar la seva ex, Lara Dibildos. La filla de Valenzuela manté una formidable relació amb el pare del seu fill malgrat la dura ruptura que tots dos van travessar per culpa de les infidelitats del genet. Al tanatori es van acostar amics de Valenzuela i companys de professió com Terelu, Ramón García o Norma Duval. 

On veure i escoltar a les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Exclusiva Mamarazzis: Victòria Frederica va estar a punt de fitxar per un concurs de famosos d’Atresmedia

EPC