AL 'DOMINICAL'

Mario Casas: "Sóc un actor visceral"

L'ídol de les adolescents es posa seriós amb el gallet en el film 'Grupo 7'

Paul Auster, l'autor de 'La trilogia de Nova York', repassa la seva accidentada vida

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

El suplementDominicalentrevista aquesta setmana Mario Casas, l'ídol juvenil que busca nous horitzons en el seu currículum amb el potentthrillerpolicíacGrupo 7, d'Alberto Rodríguez. "No faria mai una escena de sexe explícit gratuït. Ja sé: ¡tothom diu que em trec molt la samarreta! Es pensen que sóc jo el que se la vol treure. I no, jo rebo ordres. Faig el que em diuen", declara l'actor, que també estrena Tengo ganas de ti, la seqüela deTres metros sobre el cielo.

Notícies relacionades

Paul Auster, el cèlebre autor deLa trilogia de Nova York, repassa la seva accidentada vida arran de la publicació del seu tercer llibre autobiogràfic:Diari d'hivern. "M'estic preparant per a la mort cada dia", anuncia l'escriptor de Brooklyn.

A més, el suplement inclou un reportatge sobre elnou museuobert aBelfastdedicat al míticTitanici un altre sobre el llibreLes cases de la vida, amb textos sobrevivendes d'il·lustres personatgescomDalí,Anna Frank,FreudiMarie Curie. Elsnous restaurantsde Barcelona que combinen gastronomia, música i altres serveis; la moda de banyadors i sabates, iHenry Cavill, l'últim Superman, completen l'oferta del número.