Famosos

Surt a la llum com és el dia a dia de María Teresa Campos: reclosa i sense contacte amb ningú

  • Última hora de l’estat de salut de María Teresa Campos: la família, molt preocupada

  • Terelu parla sense embuts després de les preocupants imatges de la seva mare

Surt a la llum com és el dia a dia de María Teresa Campos: reclosa i sense contacte amb ningú

TELEMADRID

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La mítica expresentadora de televisió María Teresa Campos resideix ara «reclosa» als afores de Madrid, allunyada de qualsevol tipus de contacte amb persones fora del seu nucli familiar i vivint un «trist» dia a dia durant la recuperació dels greus problemes de salut, tal com assegura la revista ‘Pronto’.

El mateix mitjà assegura que la matriarca de ‘Las Camposevita qualsevol aparició pública i va sempre acompanyada d’una cuidadora contractada per les seves filles, ja que ara mateix no es pot valer per si mateixa. «Ara ja toca cuidar la meva àvia, és llei de vida», assegurava fa tot just uns dies la seva neta Alejandra Rubio.

Mort de Laura Valenzuela

Notícies relacionades

La família de la ‘Reina dels matins’ reconeix la seva preocupació per la periodista nascuda a Tetuan, que en només uns mesos ha perdut l’interès per reunir-se amb les seves amistats o portar a terme qualsevol tipus d’activitat, incloent-hi les tradicionals partides de cartes que acostumava a jugar. «Totes estem molt preocupades, perquè ni agafa les trucades», informava una de les seves amigues.

Per la seva banda, TereluCamposi Carmen Borrego, filles de l’expresentadora de ‘¡Qué tiempo tan feliz!’, han preferit no comunicar a la seva mare la recent mort de la seva amiga, l’actriu Laura Valenzuela: «Creiem que en aquests moments no és convenient», ha justificat la germana petita. «Ja li agradaria a ella fer un gran petó a la Lara (filla de la Laura)», va afegir.