‘Les Campos’

Carmen Borrego serà àvia: es revela el sexe del nadó i com va anar la ‘babyshower’

  • Les filles de María Teresa Campos li busquen una cuidadora

Carmen Borrego serà àvia: es revela el sexe del nadó i com va anar la ‘babyshower’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El primer net de Carmen Borrego arriba en un moment agredolç de la relació entre la petita de Les Camposi el seu fill José María Almoguera. Diumenge passat, tant ell com la seva parella, Paola Olmedo, van celebrar una ‘babyshower’ o festa de naixement, en què es va desvelar el sexe del nadó que esperen. Tanmateix, en l’esmentada celebració no hi va haver ni rastre de la col·laboradora de Sálvame.

Així doncs, tal com avança la revista Semana, la parella no hauria convidat qui serà l’àvia del nounat, cosa que suposa una nova mostra del distanciament entre Almoguera i la seva família materna. En canvi, el jove, que ha treballat en el departament de producció de programes com Viva la vida, a Telecinco, estaria cada vegada més a gust amb la seva família política.

¿Nen o nena?

Segons la revista del cor, el nou membre de la família Campos serà un nen. La festa que va tenir lloc diumenge va servir per celebrar-ho i donar a conèixer la notícia. L’absència de Borrego, que no havia rebut cap invitació per aquest esdeveniment, no va impedir la felicitat dels futurs pares de la criatura, que es van mostrar alegres en tot moment. «Un altre príncep a la família», va cridar l’única de les àvies presents a la celebració. Amb tot, l’agra relació entre mare i fill contrasta amb el bon tracte d’Almoguera cap a la seva sogra Katty.

Difícil reconciliació

Notícies relacionades

La vida familiar de Carmen Borrego passa per un moment agredolç des de fa uns quants mesos. Els àudios emesos per ‘Sálvame’ en què la seva jove la criticava durament van ser un punt d’inflexió en la relació de la petita de les Campos amb el seu fill, que no hi parla des del seu casament amb Olmedo. La celebració del Nadal per separat va suposar un cop dur per a la col·laboradora del programa presentat per Jorge Javier Vázquez, que es va posar a ploraren directe després de sincerar-se sobre la qüestió.

Ara, amb una reconciliació que es presenta encara molt llunyana, Borrego tem que el seu distanciament amb Almoguera li impedeixi poder veure el seu futur net, tot el que a ella li agradaria.