Te quedó grande

¿Quants diners ha guanyat Shakira amb les cançons contra Piqué?

La cantant colombiana ja ha llançat quatre temes molt exitosos dedicats a la seva exparella: ‘Te Felicito’, ‘Monotonía’ i les col·laboracions amb Bizarrap i Karol G

¿Quants diners ha guanyat Shakira amb les cançons contra Piqué?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cantants colombianes Shakira i Karol G van llançar aquest divendres la cançó titulada «TQG» («Te quedó grande»), amb noves al·lusions a les seves exparelles, l’exfutbolista espanyol Gerard Piqué i el raper porto-riqueny Anuel AA, respectivament. Un tema que s’ha convertit en tendència i que va aconseguir 1,5 milions de reproduccions en les dues primeres hores des de la publicació.

Notícies relacionades

Aquesta és la quarta cançó de Shakira després de la seva ruptura amb Gerard Piqué. Pel tema «Te felicito» juntament amb el porto-riqueny Rauw Alejandro, la primera d’aquesta trilogia de cançons dedicades a la seva exparella, va rebre els premis Artista Pop Femenina de l’any, Col·laboració de l’Any Pop i Cançó de l’Any– Pop Urbà. Després va publicar ‘Monotonía’ i la sessió #53 juntament amb el productor argentí Bizarrap, que en només dues setmanes va acumular gairebé 162 milions de reproduccions en plataformes com Spotify.

Tenint en compte les reproduccions a Spotify, Youtube i TikTok els beneficis per les cançons estarien en 3.053.634 euros, una xifra que pujarà segur en les pròximes setmanes amb l’èxit del seu últim llançament amb Karol G.