Tribut viral

Un ‘youtuber' recrea el ‘Motomami Tour' de Rosalía per l’absència de concerts de la cantant al Perú

El creador de contingut peruà iOA va treballar durant mesos en la imitació de l’artista i va vendre més de 3.000 entrades per al seu xou en viu

Un ‘youtuber' recrea el ‘Motomami Tour' de Rosalía per l’absència de concerts de la cantant al Perú

INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Durant sis mesos Rosalía va recórrer el món amb el ‘Motomami World Tour’, la seva primera gira internacional, amb què va visitar els escenaris més importants d’Europa, Amèrica del Nord i Amèrica del Sud; tot i que, per desgràcia, hi va haver alguns països que no van poder rebre la visita de la cantant. Un va ser el Perú i, lluny de conformar-se, el ‘youtuber’ peruà IOA va optar per recrear amb total precisió l’espectacle de l’artista per a tots els fans que, com ell, es van quedar amb les ganes de disfrutar-lo en directe. 

És així com el jove de 33 anys, totalment caracteritzat amb el vestit vermell que l’artista ha portat en la majoria dels seus concerts i elsseus cabells recollits en dues trenes, va acabar saltant a l’escenari de l’amfiteatre del parc de l’Exposició, a Lima, on durant un parell d’hores va enlluernar un públic de més de 3.000 espectadors amb la seva imitació.  

En el que ell mateix ha anomenat ‘Miji Show',no va faltar cap detall. Els assistents van poder disfrutar dels temes més famosos de la catalana: Saoko, Despechá, Hentai, Chicken Teriyaki, Bizcochito… I tota la posada en escena va ser una recreació perfecta de la coreografia, la imatge, els canvis de vestuari i fins i tot efectes de la il·luminació fets servir en l’original. Només era possible trobar diferències en la veu, ja que el creador de contingut ‘online' va optar per fer ‘playback'.

Notícies relacionades

«Quan era petit, replicava concerts tancat a la meva habitació perquè ningú em veiés. I no puc creure que molts anys després estigui fent això davant més de 3.000 persones. [...] Vostès seran testimonis del vídeo més gran que he fet fins ara. Més de cinc mesos de preparació per viure una nit que mai oblidarem», va dir emocionat IOA a mig del concert. 

Les imatges del seu treball s’han viralitzat, però no és la primera vegada que ret homenatge a les ‘performances’ d’algun dels seus ídols. En els seus perfils de les xarxes socials s’ha dedicat en diverses ocasions a la recreació de vídeos musicals d’artistes llatins populars, com la que va fer en col·laboració amb la ‘youtuber’ Ariana Bolo Arce, que també va encarnar Rosalía mentre ell es va caracteritzar com J Balvin per imitar el videoclip de ‘Con altura’.