Per a Deadpool 3

Així és la dieta amb què Hugh Jackman es posa en forma per tornar a ser Wolverine

L’australià, de 54 anys, ha acceptat el repte físic que li exigeix ficar-se de nou a la pell del seu enyorat personatge

Hugh Jackman, a l’estrena de ’Lobezno inmortal’ a Tòquio.

Hugh Jackman, a l’estrena de ’Lobezno inmortal’ a Tòquio.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Als 54 anys Hugh Jackman ha acceptat el repte físic que suposa tornar a posar-se en forma per interpretar, una vegada més, Wolverine. Ho farà a Deadpool 3, que té previst estrenar-se el novembre del 2024.

Una dieta alimentària específica i moltes hores de gimnàs seran clau per aconseguir el seu objectiu de «guanyar uns quants quilos de pur múscul», segons ha manifestat el mateix actor.

Respecte al menjar, el secret de la seva transformació està en plats amb molta proteïna i un pla dissenyat pel «xef Mario», a qui agraeix en el seu perfil de la xarxa social twitter la seva ajuda per mantenir-lo «sa i ben alimentat» mentre es transforma novament en Wolverine.

Notícies relacionades

Molt arròs, pollastre, vedella i verdures, als menús que ha mostrat a les seves xarxes socials com a part de la seva dieta i, això sí, per cada petit excés que es pugui permetre, la corresponent penitència esportiva, tal com ell mateix confessa en un altre simpàtic tuit en què se’l veu suant la cansalada «per les baguets, la mantega i el pastís Tatin» que suggereix haver engolit.

Jackman apareixerà a Deadpool 3 amb Ryan Reynolds, que tornarà a encarnar Wade Wilson, àlter ego de Deadpool. Precisament, amb Reynolds, de 46 anys, Jackman hi manté una curiosa rivalitat per veure qui dels dos arriba a la gravació de la cinta en millor forma física.

Temes:

Hugh Jackman