En la lletra de ‘Te quedó grande’

¿Vol tornar Piqué amb Shakira? La cantant insinua en la seva nova cançó ‘TQG’ que sí

La nova cançó de la cantant amb Karol G és un altre dard a les seves exparelles, Gerard Piqué i Anuel

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Shakira i Karol G, després de molts rumors i especulacions, han publicat el seu nou tema ‘TQG’ (Te quedó grande). La cançó de les dues artistes colombianes és un dard a les seves dues exparelles, Gerard Piqué i Anuel. I Shakira, en la seva tercera cançó des de la seva ruptura amb Gerard Piqué, deixa entreveure en diverses ocasions que l’exjugador del Barça vol tornar amb ella.

Notícies relacionades

Després de l’atac sense filtres que va ser la seva última cançó amb Bizarrap, ‘BZRP Music Sessions 53’, no es va oblidar en aquesta col·laboració amb Karol G de Piqué i Clara Chía. «Lo que ella no sabe es que tú todavía me estás viendo todas las historias», esmenta Shakira a l’inici de ‘TQG’. «Y quieres volver ya lo suponía, dándole like a la foto mía», continua l’artista colombiana en el seu tema junt amb la seva compatriota Karol G.

«Ahora tú quieres volver se te nota, espérame ahí que yo soy idiota», diu la cançó. «Te ves feliz con tu nueva vida pero si ella supiera que me buscas todavía. Qué haces buscándome melao, si sabes que yo errores no repito», canten les dues artistes colombianes, que tornen a utilitzar la música per reivindicar el seu desamor en un tema que molts ja consideren la millor col·laboració llatinoamericana.