Estrena mundial

Shakira, espectacular en el videoclip amb Karol G amb un vestit blau elèctric de làtex

  • Els dards a Piqué de la nova cançó de Shakira amb Karol G

  • Shakira, amb pal de fregar i talons d’agulla, canta «‘podría matar a mi ex’» de SZA a Instagram

Shakira, espectacular en el videoclip amb Karol G amb un vestit blau elèctric de làtex
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres surt el nou disc de Karol G ‘Mañana será bonito’. I mentrestant, no deixen de filtrar-se detalls de la cançó que protagonitza amb la seva compatriota Shakira, ‘Te quedó grande’ (’TQG’).

Les dues artistes han anunciat la data d’estrena a través d’una publicació conjunta a Instagram: «¡Sabem que ho estàveu esperant i aquí estem! 24 de febrer 00.00 🇨🇴».

I només unes hores després d’aquest anunci, s’ha filtrat part del contingut. ¡I amb dard a Gerard Piqué inclòs!: «‘Tú saliendo a buscar comida fuera y yo pensando que era la monotonía’», és una de les frases que canta Shakira i que, malgrat no haver sigut composta per ella, li ve que ni pintada, com va confessar a Karol G quan aquesta li va proposar fer alguna cosa juntes.

Notícies relacionades

Poc després, les pantalles de Times Square s’han encès per mostrar les primeres imatges del videoclip, en què es pot veure les dues artistes en un escenari congelat. Shakira porta un espectacular vestit blau elèctric de làtex enganxat al cos, mentre que Karol G va vestida de vermell passió, a joc amb el color dels seus cabells.

A més, la reggaetonera protagonitza un espectacular salt al buit.

Temes:

Música Shakira