Xalet en una zona de luxe

Aitana i la seva nova casa d’un milió d’euros: amb sala de gravació, minidiscoteca i piscina

La propietat té 670 metres quadrats edificats i la cantant tindrà David Bisbal, Carlos Sobera i Patricia Conde de veïns

2
Es llegeix en minuts
Alexandra Costa

Diuen que un clau treu un altre clau. En el cas d’Aitana, ha sigut un xalet per un altre, per així posar punt final a la relació de quatre anys que va mantenir amb Miguel Bernardeau i al niu d’amor que tots dos van compartir a Madrid. El setembre del 2020, la cantant va comprar una casa de 270 metres quadrats al barri de Dehesa de la Villa de la capital espanyola. Era a pocs metres de la casa dels seus sogres, el productor de televisió Miguel Ángel Bernardeau i l’actriu de ‘Cuéntame’, Ana Duato. Va pagar 750.000 euros per la propietat. A més, la va reformar i no va entrar-hi a viure fins un any després. Però això ja és passat. Per girar full de tots els seus ex (exnòvio i exsogres), l’artista es traslladarà, i ho farà amb tots els ets i uts: ha comprat un altre xalet de tres plantes, aquest cop en una luxosa urbanització als afores de Madrid i per 800.000 euros. Així és la nova supercasa d’Aitana.

L’‘extriunfita’ no ha dubtat a posar una tireta a la ferida perquè es guareixi al més aviat possible. La seva ruptura amb l’actor d’‘Élite’ va transcendir el 14 de desembre. La relació no anava bé des de feia mesos i també es va saber que ja feia dies que havien trencat, però havien guardat les aparences durant la promoció de la sèrie que els dos van protagonitzar, ‘La última’, a Disney+.

Xalet de 670 m2 en una urbanització de luxe

2 La revista ‘Diez minutos’ informa aquest dimecres que Aitana es tornarà a traslladar. La cantant s’ha comprat una supercasa de més de 670 metres quadrats construïts en una parcel·la de 2.700 metres, que fins i tot té una piscina. Poques coses s’emportarà, ja que la publicació afirma que «tot serà nou per emprendre aquesta etapa sense records ni reminiscències del seu passat recent», pel que fa als mobles i la decoració de la seva nova llar.

Notícies relacionades

La finalista d’‘Operación Triunfo 2017’ ha encarregat que construeixin una minidiscoteca i una sala de gravació insonoritzada, explica la revista. La vivenda va ser construïda el 1996 i consta de tres plantes més soterrani. Als 800.000 euros s’hi ha d’afegir la reforma, per la qual cosa en total ha desemborsat 1 milió d’euros.

Allunyar-se de l’entorn del seu ex

«La cantant no només es volia allunyar de l’entorn del seu ex, sinó també poder viure en una casa amb més privacitat i seguretat, una cosa que preocupava els seus pares», assenyala ‘Diez minutos’. Quan es traslladi, Aitana tindrà com a veïns altres famosos, com David Bisbal, Carlos Sobera i Patricia Conde.