Desamor mediàtic

Aitana trenca amb el seu nòvio Miguel: així ha estat la relació i la ruptura

  • ‘Mamarazzis’: «Aitana té una química innegable amb Sebastián Yatra»

  • Aitana i Miguel Bernardeau posen fi a la seva relació després de quatre anys d’amor, segons ‘Lecturas’

Archivo - Aitana Ocaña y Miguel Bernardeau celebran el cumpleaños del actor

Archivo - Aitana Ocaña y Miguel Bernardeau celebran el cumpleaños del actor / Archivo / Europa Press

3
Es llegeix en minuts

S’ha oficialitzat el final de la relació de la popular parella formada per Miguel Bernadeau (26) i Aitana Ocaña (23). Així ho ha confirmat la revista ’Lecturas’, que n’ha publicat l’exclusiva a portada.

Presumpta, ja que cap dels dos ha confirmat l’exclusiva, tot i que tampoc l’han desmentit. Com sí que va fer Aitana quan el programa ‘Socialité’ va informar d’aquesta ruptura fa poc més d’un any. És per això pel que molts usuaris de les xarxes i fans han donat crèdit a la notícia i han començat a especular sobre les causes d’aquest suposat punt final.

¿Quin ha sigut el motiu de la ruptura?

Tal com han confirmat les ‘Mamarazzis’, i en la línia de les informacions publicades, l’actor ja no viu a la casa que solia compartir amb la intèrpret de ‘Vas a quedarte’ i ha tornat a casa dels pares. S’afirma que el motiu principal de la ruptura ha sigut el rodatge de la sèrie ’La última’, un projecte que ha fet que Bernadeau renunciés a molts altres treballs per rodar junt amb la seva parella.

En canvi, tot apunta que Aitana ha continuat prioritzant la seva carrera musical, cosa que suposadament ha afectat el seu rendiment en la sèrie, segons el seu entorn. A això s’hi afegeix que l’actor ha mostrat el seu malestar al set de rodatge. L’exclusiva de la revista mostra, a més, imatges en què Bernadeau es dirigeix a la vivenda que compartia amb Aitana i, en comptes d’utilitzar claus, truca al timbre.

Tornada a la vivenda familiar

Les ‘Mamarazzis’ asseguren que l’actor d’’Élite’ ha tornat amb la seva mare, la també actriu Ana Duato (54), i el seu pare, el productor de televisió Miguel Ángel Bernadeau (62).

Laura Fa ha afirmat en el seu últim pòdcast que «durant la gravació de la sèrie [els testimonis] han vist que tenien problemes». «Ell potser se sentia actor de segona al costat d’Aitana, que no s'agafava prou seriosament la seva faceta com a actriu», ha puntualitzat.

Tots aquests retrets han afectat la relació», ha comentat, alhora que ha reflexionat: «Si una relació arriba forta a un projecte comú, com aquesta sèrie de televisió, no trenques per quatre xorrades», ha opinat Fa.

L’altra ‘Mamarazzi’, Lorena Vázquez, ha recordat que es va arribar a dir que Aitana podria haver mantingut una relació sentimental amb l’artista colombià Sebastián Yatra, amb qui ha coincidit en ‘La voz kids’. «Tenen una química innegable», ha reiterat la periodista, que també ha afirmat que temps enrere li va arribar informació «fiable» que van tenir «un embolic».

¿Com i quan van començar?

Els inicis de la relació d’Aitana Ocaña i Miguel Bernadeau van ser, com els de moltes altres parelles anònimes, a través d’Instagram. La mateixa Aitana ho va explicar en una entrevista conjunta a la revista ‘Vanity Fair’: «Un dia vaig posar una ‘storie’ a Instagram que posava: ’M’ha encantat ‘Élite’’ a veure si em deia alguna cosa. Tenia 19 anys, soc molt jove, però aleshores encara més. Una mica infantil i res, de sobte em va dir: ’Moltes gràcies’. Vam començar a ser amics fins i tot que bé... va passar alguna cosa més». També van explicar llavors –l’octubre passat– que van començar a sortir «oficialment» feia poc més de tres anys.

’La última’

Poc abans d’iniciar la seva carrera d’actriu, Aitana va confessar a Ibai Llanos que volia «començar a estudiar interpretació»; al cap de poc, el seu desig es va tornar realitat. Llavors, la seva relació amb Bernadeau anava vent en popa, tal com tots dos s’encarregaven de propagar a través de les xarxes socials.

Notícies relacionades

El fet que la sèrie ‘La última’ tingués com a teló de fons l’aspiració d’una jove per triomfar com a cantant i que la coprotagonitzés el mateix Bernardeau va acabar de convèncer Aitana per afegir-se al projecte. Aquesta producció no és només una sèrie més, sinó que és el prometedor debut d’Aitana com a actriu.

Ara només queda veure si realment serà ‘L’última’ vegada que actuen com a parella o si encara queda relació per a estona.