Meghan Markle revela en el seu pòdcast que li han dit «boja i histèrica»

extra/_imagenesnoreste_Fot (112630599).jpg

extra/_imagenesnoreste_Fot (112630599).jpg / Reuters

1
Es llegeix en minuts

La duquessa de Sussex ha tornat aquest dimarts amb el seu pòdcast ‘Archetypes’ (‘Arquetips’), espai que va iniciar el 12 d’agost i va cancel·lar al setembre, durant el període de dol per la mort de la reina Isabel II.

Els pòdcasts de Meghan Markle analitzen clixés sobre les dones i el nom recorda el seu fill Archie, però també l’organització Archewell que va iniciar amb el seu marit.

En el seu retorn, Meghan Markle ha tingut de convidada a l’activista i estrella de Bollywood Deepika Padukone, al cap de la qual va posar preu un polític hindú el 2017. També va xerrar amb l’actriu Constance Wu i la comedianta i escriptora Jenny Slate, en un episodi que va titular ‘La descodificació de la bogeria’.

Notícies relacionades

En aquest capítol, Markle es va obrir en canal i va preguntar a les seves convidades: «Aixequeu la mà si alguna vegada us han dit boges o histèriques, o ¿què tal si estan boges, dements, fora de si, completament irracionals? Ara, si tots estiguéssim a la mateixa habitació i es poguessin veure, crec que seria bastant fàcil veure quants de nosaltres tenim les mans aixecades? Per cert, jo també», ha acabat confessant la duquessa de Sussex.

«Em sento bastant pròxima amb aquesta paraula, aquesta etiqueta de ‘boja’. La manera com es presenta tan casualment i el mal que causa en la societat i les dones a tot arreu. Des de relacions fins a famílies destrossades, reputacions destruïdes i carreres arruïnades. L’estigma que envolta la paraula també té aquest efecte silenciador», ha afegit.