Durant el dol per Isabel II

Meghan Markle cancel·la el seu podcast a Spotify en ple acostament a la família reial britànica

El príncep Harry i Meghan Markle causen furor en la seva visita a una ràdio per a joves a Londres

El príncep Harry i Meghan Markle causen furor en la seva visita a una ràdio per a joves a Londres

1
Es llegeix en minuts

Meghan Markle ha decidit cancel·lar els nous episodis del seu podcast de Spotify durant el període de dol oficial per la mort de la reina Isabel II, segons una alerta publicada a l’esmentada plataforma aquest dilluns. ‘Archetypes’, que és com s’anomena el podcast, estava sent un èxit d’audiència en les seves primeres emissions, a les quals van acudir com a convidades la cantant nord-americana Mariah Carey i la tennista Serena Williams. El podcast, que havia de comptar amb 12 entregues, analitza les «etiquetes que intenten frenar les dones», segons la seva descripció de Spotify.

Els ducs de Sussex, Enric i Meghan, van renunciar als seus deures reials el 2020, i des d’aleshores es van distanciar de la família reial, criticant durament el Palau de Buckingham i la manera en què van ser tractats.

Notícies relacionades

Tanmateix, la parella va aparèixer inesperadament dissabte passat amb el Príncep Guillem, l’hereu al tron, i la seva dona Kate per fer un tomb a prop del casell de Windsor, cosa que va plantejar la possibilitat d’un acostament entre els germans.

En aquesta línia d’acabar amb les picabaralles aquest matí Enric va retre un homenatge molt personal a la seva àvia, dient que apreciava el temps que havia passat amb ella i, a més, va prometre honrar el seu pare, el rei Carles III, com a nou monarca. La mateixa Markle havia dit poc temps enrere que Enric i el rei Carles estaven distanciats.