Passarel·la de Milà

Kim Kardashian, musa de Dolce&Gabbana

  • La celebritat, que ha col·laborat amb la firma italiana, va tancar la passarel·la amb un vestit de lluentons cenyit, custodiada per Domenico Dolce i Stefano Gabbana

Kim Kardashian, musa de Dolce&Gabbana

AFP/MIGUEL MEDINA

1
Es llegeix en minuts

Sota el nom de ‘Ciao Kim’, Dolce&Gabbana ha presentat la seva col·lecció per a la pròxima primavera en el marc de la setmana de la moda de Milà, en què Kim Kardashian ha actuat com a comissària, col·laborant en el disseny de les propostes que han format part de la desfilada.

Després que s’apaguessin els llums de la passarel·la, van començar a sentir-se uns crits en els quals els paparazzis aclamaven: «We love you, Kim». Instants després, una pantalla gegant mostrava un vídeo en blanc i negre en el qual es podia veure la celebritat menjant espaguetis. A partir d’aquest moment, les models van començar a desfilar amb siluetes encotillades i vestits de llenceria carregats de transparències.

Tanmateix, una de les coses que més van cridar l’atenció va ser la gran semblança que tenen els dissenys amb l’estil sofisticat de la mediàtica presentadora, a qui el duo de dissenyadors consideren com «la diva contemporània i la musa definitiva», segons han declarat als mitjans italians.

Davant una gran ovació del públic i com a colofó del xou, Kardashian va aparèixer a la passarel·la amb un vestit negre de lluentons cenyit, custodiada per Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

Notícies relacionades

«El que va començar com una conversa amb Domenico i Stefano durant un sopar, va portar a una aventura de mesos, amb l’objectiu de crear aquesta col·lecció», ha expressat Kardashian a través d’un missatge en el qual agraeix el treball de la firma. Per construir aquestes peces, ha assegurat que van repassar junts tots els ‘looks’: «Des de 1987 fins ara, literalment llibres i llibres, i vaig seleccionar els meus favorits, els que em van semblar més icònics».

En aquells es van inspirar a l’hora de dissenyar, i van permetre no només la participació de la fundadora de SKIMS, sinó el seu lideratge durant el procés. «Quan era una nena que veia Linda Evangelista i Monica Bellucci a les desfilades de Dolce & Gabbana, mai hauria pogut imaginar que algun dia em convertiria en la directora creativa de la firma. Mai oblidaré aquest moment», conclou.