Estrella sensible

Lady Gaga plora després de suspendre el seu concert a Miami

  • La intèrpret afirma que es va veure obligada a cancel·lar l’espectacle pel mal temps: «Ho sento, no vaig poder acabar el xou, era massa perillós, la tempesta estava sent impredictible i canviant moment a moment»

Lady Gaga plora després de suspendre el seu concert a Miami
1
Es llegeix en minuts

Lady Gaga s’ha disculpat aquest diumenge a les xarxes per cancel·lar el seu concert a Miami (Florida) pel mal temps i es lamenta de no haver pogut interpretar el seu senzill del 2020 ‘Rain on Me’ sota la pluja, tot i que reconeix que suspendre l’espectacle «va ser una bona decisió».

«PER DESCOMPTAT, volia cantar sota la pluja», ha assegurat la cantant en el seu compte d’Instagram. «Suposo que d’alguna manera sabia que aquest moment arribaria i estic molt agraïda a vostès, els meus ballarins, la meva banda, tot l’equip, tota la meva família i amics. Seguretat primer». I afegeix: «Ho sento, no vaig poder acabar el xou, era massa perillós, la tempesta estava sent impredictible i canviant moment a moment»

«Mireu, durant anys alguns de vosaltres m’heu anomenat ‘mare monstre’, al meu cor sabia que era millor mantenir-vos sans i estalvis. Gràcies per creure en mi», ha conclòs la protagonista d’’Ha nascut una estrella’.

L’espectacle d’aquest dissabte al Hard Rock Stadium de Miami era l’última parada de la gira internacional d’aquest estiu ‘Chromatica Ball’ de Gaga per 18 ciutats, segons informa ‘Page Six.

Notícies relacionades