Resultats confidencials

Buckingham Palace no informarà de la investigació per assetjament contra Meghan Markle

  • La investigació es va centrar en la manera en què des de Palau es van gestionar les queixes d’empleats que treballaven amb Meghan

pool-reuters-editado

pool-reuters-editado

1
Es llegeix en minuts
EFE

El palau de Buckingham ha confirmat aquest dijous que la investigació interna que va portar a terme per aclarir si la duquessa de Sussex, Meghan, «va humiliar» personal de la casa reial ha acabat, si bé els resultats no es faran públics.

La investigació, posada en marxa el 2021, va examinar la resposta que es va donar des de Palau a les acusacions de presumpte assetjament de personal de la família reial contra la dona del príncep Enric, al·legacions que ella sempre ha negat.

Una font oficial de Palau va indicar que arran de la indagació interna s’han «revisat» algunes de les polítiques de Palau, però aquests canvis no es faran públics partint que els que van col·laborar en la investigació necessitaven tenir «confidencialitat».

La indagació ha resultat en la introducció de canvis en algunes «polítiques i procediments» del departament de recursos humans del palau que es donaran a conèixer a «tots els membres del personal [de Palau] i tots els membres de la família reial», segons va precisar la font.

La investigació es va centrar en la manera en què des de Palau es van gestionar les queixes d’empleats que treballaven amb Meghan, en lloc d’analitzar detalls de les acusacions.

Notícies relacionades

«A causa de la confidencialitat de les discussions (mantingudes) no hem comunicat les recomanacions en detall. Les recomanacions s’han incorporat en les polítiques i procediments, on s’ha considerat que és apropiat, i tant les polítiques i procediments han canviat», va explicar la font.

D’aquesta manera, «tots els membres del personal [de Palau] i de la família reial tindran constància de quines són les polítiques i procediments, les polítiques i procediments revisats», va afegir.

Temes:

Londres