Per recaptar fons

Torna la gala solidària People in Red, amb Joan Manuel Serrat, Sílvia Abril i Andreu Buenafuente

La festa de la Fundació Lluita contra la Sida reunirà 600 convidats el pròxim 2 de juny al MNAC

Torna la gala solidària People in Red, amb Joan Manuel Serrat, Sílvia Abril i Andreu Buenafuente

FUNDACIÓN LUCHA CONTRA EL SIDA

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de dos anys en què no ha sigut possible la seva celebració a causa de la pandèmia, el pròxim 2 de juny torna la festa solidària People in Redque organitza la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, que presideix el doctor Bonaventura Clotet, i que aquest any coincideix amb el 30è aniversari de la seva creació. La celebració tindrà lloc al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), a Barcelona, espai emblemàtic de la People in Red en les últimes edicions.

L’espectacle estarà copresentat per l’humorista, productor i presentador de televisió Andreu Buenafuente i l’actriu i presentadora Sílvia Abril, amb el guió d’El Terrat (The Mediapro Studio), que donaran la benvinguda a les 600 persones assistents d’empreses patrocinadores, institucions i personalitats del món social, cultural i de l’esport del país.

Rere l’alfombra vermella, Buenafuente i Abril s’encarregaran de donar pas a Joan Manuel Serrat, l’artista internacional més sol·licitat aquest any, després d’anunciar la seva retirada dels escenaris. En aquesta ocasió farà una actuació solidària de sis temes per als assistents de la People in Red.

Mag Lari i Nandu Jubany

L’il·lusionista i còmplice de la Fundació des de fa anys, Mag Lari, se sumarà a aquesta nit de festa amb la seva màgia i humor, i el xef Nandu Jubany, referent de l’alta gastronomia amb estrella Michelin, assumirà de nou la direcció gastronòmica de la People in Red, oferint als assistents una experiència gurmet exclusiva i plena d’espectacle. A més, el DJ Fede Sardà amenitzarà la vetllada ben entrada la nit amb els còctels del premiat Manel Vehí.

Notícies relacionades

Per participar-hi, tots els assistents hauran de registrar-se a www.peopleinred.com i fer un donatiu d’entre 600 i 1.000 euros a la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses. La finalitat d’aquesta cita solidària és la recaptació de fons i la difusió dels avenços científics aconseguits centrats en la investigació de les malalties infeccioses, quarta causa de mortalitat per malaltia al món. Després de tres dècades lluitant contra la sida, la Fundació inicia una nova etapa, ara amb més eines per poder fer front a totes les infeccions, tant les que ens acompanyen des de fa anys, com és el cas de la sida, com les malalties emergents, com la covid.

Última gala

En la desena edició, al Sant Jordi Club de Barcelona, es van donar cita més de 900 persones per a un sopar i una gala molt musical, dirigida pel productor Toni Cruz i amb Jesús Vázquez com a ambaixador, presentador i home orquestra. Llavors, es van recaptar 926.000 euros, i per la seva alfombra vermella van passar nombrosos rostres coneguts: Eugenia Silva, Manuela Vellés, Nora Navas, Mireia Canalda i Felipe López, Carles Puyol i Vanesa Lorenzo, Martina Klein i Àlex Corretja, Natalia Sánchez i Marc Clotet, Aina Clotet, Juan Avellaneda, Judit Mascó, Laura Escanes, Gemma Mengual, Ona Carbonell i Pablo Ibáñez, Bruno Oro, Las Supremas de Móstoles, Aldo Comas i Macarena Gómez, entre d’altres.