Nadal agredolç

Isabel II rendeix homenatge al duc d’Edimburg en el seu discurs de Nadal

  • La reina d’Anglaterra s’adreçarà a la nació aquest dissabte, el dia de Nadal, amb un dels seus discursos més personals, ja que retrà homenatge al seu difunt marit

  • Carles i la seva dona, Camilla Parker-Bowles, passaran les festes al castell de Windsor, després que la princesa Anna anunciés que no assistirà a la celebració familiar perquè el seu marit, Timothy Laurent, ha donat positiu en covid

Isabel II rendeix homenatge al duc d’Edimburg en el seu discurs de Nadal

Victoria Jones

1
Es llegeix en minuts

Sens dubte, aquestes festes resultaran molt tristes per a Isabel II, ja que es tracta del primer Nadal que passarà sense el seu marit, Felip d’Edimburg, que va morir l’abril passat als 99 anys. 

A més, amb la variant òmicron i l’augment de contagis al Regne Unit, s’ha vist obligada a mantenir-se al castell de Windsor.

Amb aquest canvi en els plans tradicionals, la reina d’Anglaterra es dirigirà a la nació aquest dissabte, el dia de Nadal, amb un dels seus discursos més personals, ja que està previst que rendeixi homenatge al seu marit, amb qui va estar casada més de set dècades.

El palau de Buckingham ha publicat una imatge de la sobirana, de 95 anys, que va ser presa durant la gravació del seu discurs televisiu fa uns dies i en què apareix asseguda en la White Drawing Room de Windsor, lluint l’icònic collaret de perles i un vestit vermell. Al seu costat, destaca un marc de plata amb una foto del matrimoni. La imatge va ser presa a Bradlands (Hamposhire) per celebrar els 60 anys de casats.

D’altra banda, segons la premsa britànica, el príncep Carles i la seva dona, Camilla Parker-Bowles, passaran les festes al castell de Windsor, és a dir, al costat d’Isabel II, després que la princesa Anna anunciés que no assistirà a la celebració familiar ja que el seu marit, Timothy Laurent, ha donat positiu en covid.

Notícies relacionades

És probable que a la reunió s’hi uneixin el príncep Andreu i la seva exdona, Sarah Ferguson, així com les seves dues filles, les princeses Beatriu i Eugenia, amb els seus respectius marits.